'10 YILDA 2 PROJE YAPANLAR BİZİ ANLAYAMAZ'

'10 YILDA 2 PROJE YAPANLAR BİZİ ANLAYAMAZ'

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 'Seçime 5 kala konak açılışı yapılmaz' diyen CHP'nin Belediye Başkan Adayı M.Talat Bakkalcıoğlu'na cevap verdi.

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Yediler Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek mahalle esnaflarını ziyaret etti. Gün boyu mahallede devam eden esnaf ziyaretleri, şehirler arası otobüs terminali ziyareti ve dernek ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde Yediler Mahallesi’nde yoğun bir kalabalık tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Bakıcı mahalle sakinlerine mahalle konağında düzenlenen buluşmada hitap etti.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı esnaf, dernek ve iş yeri ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşmaya devam ederken her gittiği yerde yoğun ilgi ile karşılanıyor. Başkan Bakıcı beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, AK Parti Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyesi adayları ile birlikte Yediler Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Esnafları tek tek dolaşan, hal hatır edip hayırlı iş, bereketli ve bol kazanç temennisinde bulunan Başkan Bakıcı yolda karşılaştığı vatandaşlarla ve öğrencilerle de sohbet etti. Başkan Bakıcı ve beraberindekiler öğle saatlerinde ETİ Fabrikası’nı ziyaret ederek fabrika işçileri ile görüştü. Fabrika Müdürü Muharrem Yavuzcan ve çalışanlarla muhabbet edip onlarla birlikte yemek yiyen Başkan Bakıcı ve beraberindekiler çalışanlara Allah’tan kolaylık, kazançlarına da bereket vermesini temenni etti. Başkan Bakıcı ve beraberindekiler daha sonra Bozüyük Belediyesi Şehirlerarası otobüs Terminali’ni de ziyaret ederek buradaki esnaflara işlerinde kolaylıklar dileyerek “Allah kazançlarını arttırsın” dedi. 

bsk--yediler-mahallesi-esnaf-ziyaretleri--40.jpeg
Akşam saatlerinde Eski Yüreğil Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Başkan Bakıcı dernek üyeleri tarafından ilgi ile karşılandı. Dernek Başkanı Ali Dinç Başkan Bakıcı’ya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Burada da dernek  üyeleri ile hasbihal eden ve projelerini paylaşan Başkan Bakıcı ardından Dereyalak Köyü Derneği’ne geçti. Burada da kendisini muhabbetle karşılayan Dereyalak Köyü Dernek Başkanı Ali Kavak ve dernek üyeleri ile bir süre görüşen Başkan Bakıcı projelerini anlatarak vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’unda yer aldığı ziyaretin  sonunda her iki dernek başkanı ve üyelerine misafirperverlikleri nedeni ile teşekkür eden Başkan Bakıcı günün sonunda ise Yediler Mahalle Konağı’nda Yediler Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Bakıcı Yediler Mahalle Konağı’nın girişinde meşaleler, sevgi gösterileri ve sloganlar eşliğinde kalabalık bir grup tarafından karşılandı.
Yediler Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Bakıcı mahalle sakinlerine hitap ederek: “Bizlere 5 yıl önce güvendiniz, bizler de sizlere mahçup olmamak için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret gösterdik. Birilerinin unuttuğu, birilerinin uğramadığı sadece yolda yürüyerek geçerken baktığı bu mahallemize ‘biz ne yapsak azdır’ diyen kişileriz. Bizim yaradılışımızda “yaradılanı, yaradandan ötürü sev” anlayışı vardır. Ben şunu söyledim. Muhakkakki bize en çok kim destek oluyorsa tabiî ki bir önceliği olacaktır, oldu da. Elimizden geleni mahallemize yapmaya gayret gösterdik. Her bir mahalleye birbirinden farklı projeleri kazandırmaya gayret gösterdik. Ama şunu söylemem lazım ki ben Yediler Mahallesine bu konağı yaparken bana niye büyük yaptın diyenler bu akşam gelsinler görsünler ki burası az olmuş.” dedi. 

bsk--yediler-mahallesi-esnaf-ziyaretleri--69.jpeg
Seçimlerde kendi başına yalnız olmadığını, bir ekip olduklarını, ilçe başkanı, teşkilat, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ile birlikte “biz hepimiz sizlere hizmetkar olmaya geliyoruz” diyen Başkan Bakıcı, 5 yıl önce ilk başta vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. 
'BİZİ ANLAMALARINI BEKLEYEMEZDİK'
17-18 yıldır yapılamayan terminali vatandaşlarla buluşturduklarını dile getiren Başkan Bakıcı; “Olması gereken projeleri bir bir hayata geçirmeye başladık. 7 farklı mahallede 7 konağı tamamladık, 8. ve 9.’sunun temellerini Yeşilkent ve 4 Eylül Mahallesi’nde attık. Birileri de şunu söylüyor; diyorlar ki ‘seçim zamanı temel atılır mı? açılış yapılır mı? 10 yıllık görev süresinde 2 proje yapanların bizi anlamalarını zaten bekleyemezdik” dedi. 
Konuşmasının devamında ortak kullanım projelerini hayata geçirdiklerini belirterek Kültür Merkezi, kapalı pazaryeri projelerini hatırlatan Başkan Bakıcı “Vatandaşlarımız bizi seçerken ‘genel ile yereli birleştirin’ dedi. Bu ne demek? 1982 yılından beri Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçemize bir yatırım yapılmamıştı. Bizde buna bir ön ayak olalım dedik ve bugün Bilecik’ten ilçemize girişte 7500 metrekare arazisi Bozüyük belediyesi tarafından verilmiş, 11 milyon TL değerinde 1500 kişilik bir kapalı spor salonunun inşaatı başladı. Biz vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenen bir belediye olmak istedik. Vatandaşlarımızın bugünkü en büyük sıkıntısı 1 hastane dedik. Ve projelendirmesini yaptık. Birileri bugün biboardlarda okuduğunuz gibi ‘biz şu mahalleyi kurduk, şu mahalleyi yaptık, şu mahallede şunları çizdik’diyor , ama fiiliyatta ne yaptınız? Asıl bunun sorulması lazım. Biz bu hastane projesinin alanını 52 dönüm belirledikten sonra 34 bin metrekarelik alanı 2 milyon TL kamulaştırma yaptıktan sonra hiçbir ücret beklemeksizin Sağlık Bakanlığına devrini gerçekleştirdik. Bir önceki dönem milletvekilimiz sayın Halil Eldemir’in Sağlık Bakan Yardımcısı olması hasebi ile Bozüyük tarihinin en büyük yatırımı, 250 yataklı 125 milyon TL'ye mal olacak, içerisinde MR makinesine varana kadar dönemimizin bütün hastalıklarının tedavi olacağı bir hastanenin temelini atmak bizlere nasip oldu. Açmayı da rabbim bizlere nasip etsin” dedi. Başkan Bakıcı daha sonra kapalı yüzme havuzu, hemzemin geçitler, hal camii projesi, alış veriş merkezi projesi, bilim sanat merkezi projesi gibi yeni dönem projeleri hakkında da bilgi verdi. İlçeye yerel ve genel iş birliği ile daha pek çok proje kazandıracaklarını belirten Başkan Bakıcı’nın sözleri vatandaşlar tarafından sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesilirken program toplu fotoğraf çekinilmesi ile sona erdi.

bsk--yediler-mahallesi-esnaf-ziyaretleri--99-(1).jpeg

Bu haber toplam 3988 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum