11 MİLYON AĞAÇ FİDANI TOPRAKLA BULUŞTU

11 MİLYON AĞAÇ FİDANI TOPRAKLA BULUŞTU

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan ağaçlandırma kampanyası ile 81 ilde 11 milyon ağaç fidanı 11.11.2019 tarihinde...

A+A-

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan ağaçlandırma kampanyası ile 81 ilde 11 milyon ağaç fidanı 11.11.2019 tarihinde toprakla buluştu.
Ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak ve özellikle son aylarda çıkan orman yangınları neticesinde zarar gören alanların yeniden ağaçlandırılmasını sağlamak  amacı ile başlatılan ağaçlandırma kampanyası Bozüyük'te de büyük karşılık buldu.
81 İlde başlatılan eş zamanlı kampanya kapsamında Bozüyük Küme Evler Karayolları arkasında bulunan araziye sedir fidanları dikildi Düzenlenen etkinliğe Bozüyük İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çepni, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu adına Başkan Vekili İlter Kalkan, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Sağıroğlu ve Mehmet Ali Karasu, Bozüyük İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay, Orman Genel Müdürlüğü, Bozüyük Belediyesi ve Adalet Bakanlığı personeli katıldı. Ağaçlandırma etkinliğinde fidanları toprakla buluşturan protokol üyeleri ardından emeği geçen herkese teşekkür ederek, ülkemizdeki ağaç popülasyonunun önemine değindiler.

11-milyon-agac-fidani-toprakla-bulustu-1.jpg


Bu haber toplam 1999 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.