14 MAYIS’TA BAŞLIYOR

14 MAYIS’TA BAŞLIYOR

 Bozüyük Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca hanımlara yönelik olarak Mahalle Konaklarında ve Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde “Mukabele Programları”...

A+A-

 Bozüyük Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca hanımlara yönelik olarak Mahalle Konaklarında ve Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde “Mukabele Programları” düzenlendi.

14 Mayıs 2018 Pazartesi günü başlayacak olan Mukabele programlarında mukabeleler İlçe Müftülüğü personellerince okunacak. Hazırlanan programa göre mukabeleler Yeni Mahalle Konağı’nda saat 11:00’de, Tekke Mahalle Konağı’nda saat 12:00’de, , Yenidoğan Mahalle Konağı’nda saat 11:00’de, Çarşı Mahalle Konağı’nda saat:14:00’te, Yediler Mahalle Konağı’nda saat 14:00’te ve Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde saat 15:00’te okunacak.

mukabele-programlari-basliyor-2018-2.jpg

Mahallelerde hanımların 11 ayın sultanı Ramazan ayı boyunca Kur’an-ı Kerim okuyarak, bu özel zaman dilimini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri, Ramazan’ın birlik, beraberlik ve huzur içerisinde, gereği gibi yaşanması ve yaşatılması amacıyla düzenlenen Mukabele Programlarına geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda hanımların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Bozüyük Belediyesi’nin Mahalle Konaklarındaki Mukabele programları; Ramazan ruhunun yaşatılması ve ilahi havanın tüm Bozüyük’te hissedilmesi için de oldukça önemli bir hizmet olarak göze çarpıyor.

Bu haber toplam 3898 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.