'2 YIL SONUNDA HİZMETE SUNULACAK'

'2 YIL SONUNDA HİZMETE SUNULACAK'

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, göreve gelmesinin ardından ilk resmi programını memleketi Bilecik’e yaptı. İlimizde bir dizi temaslarda bulunan...

A+A-

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, göreve gelmesinin ardından ilk resmi programını memleketi Bilecik’e yaptı. İlimizde bir dizi temaslarda bulunan Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, devam eden sağlık yatırımları ve çalışmalara ilişkin detaylı görüşmeler yaptı. Eldemir, yapımı devam eden yeni devlet hastanesi ve Bozüyük’e yapılacak yeni devlet hastanesiyle ilgili önemli bilgiler verdi.
FİZİKİ SORUNLAR VE DOKTOR SIKINTILARI BİTECEK
Halil Eldemir, Vali Tahir Büyükakın’ı ziyaretinde yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden 250 Yataklı Bilecik Devlet Hastanesi ile ihalesi yapılan Bozüyük Devlet Hastanesi’nin 2 yılın sonunda vatandaşların hizmetine sunulacağına dikkat çekti. 2002 yılından bu yana sağlık alanında yapılan devrimlerin ilimizdeki fiziki yetersizliklerin giderilmesiyle çok daha iyi noktaya geleceğine vurgu yapan Eldemir, “Sağlık alanında devrim yapmış durumdayız fiziki anlamdaki eksikliklerimizi de 2 yıllık süre içinde bitireceğiz, doktor sıkıntısı konularını bitireceğiz” ifadelerini kullandı.  
VALİ BÜYÜKAKIN DESTEK İSTEDİ
Vali Tahir Büyükakın, ilimizde Kızılay aracılığı ile bir kan merkezi kurulması için çalışmalarda bulunacaklarından bahsederek Eldemir’den destek istedi. Halil Eldemir ise gereken desteği sağlamaya hazır olduğunu bildirdi.
Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Bilecik temaslarına Söğüt ziyareti ile başladı. İlk olarak Ertuğrulgazi Türbesi’ni ziyaret eden Halil Eldemir daha sonra Bilecik’e geldi. Cuma namazının ardından Bilecik Valiliği’ni ziyaret eden Halil Eldemir, Vali Büyükakın ile bir süre görüştü. Halil Eldemir’e, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkan Vekili Haşim Balcı, bazı ilçe ve belde belediye başkanları ile bakanlık bürokratları eşlik etti.

dsc_7563-(1).jpg
‘HİZMETLERİNİZİN ARTARAK DEVAM ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ’
Vali Tahir Büyükakın, 25’inci ve 26’ncı dönem Bilecik Milletvekilliği yapan Halil Eldemir’e hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Büyükakın, “Bugüne kadar yaptığınız hizmetlerin artarak devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.
Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ise göreve başlamasının ardından ilk programını memleketi Bilecik’e yaptığından bahsederek, Bilecik’e hizmet etmeye devam edeceğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
‘BİLECİK, CİDDİ YATIRIMLAR ALIYOR
Halil Eldemir, Vali Tahir Büyükakın’ı ziyaretinde yaptığı açıklamada, Bilecik’in sağlık alanında oldukça ciddi yatırımlar aldığını ifade etti. Devam eden ve planlanan yatırımların tamamlanması ile beraber ilimizin sağlık alanında 300 milyon TL’lik bir yatırıma ulaşacağına dikkat çeken Eldemir, şu ifadelerde sözlerine son verdi;
‘EN KISA SÜREDE MİLLETİMİZİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ’
“Burada hastane projemiz var onunda tamamlanması adına kontroller yapacağız. İnşallah en kısa sürede tamamlayıp milletimizin hizmetine sunacağız. Bilecik, sağlık yatırımları anlamında ciddi yatırımlar alıyor. 2002’den bu yana yaklaşık tamamlanacak yatırımlarla beraber 300 milyonluk yatırım gerçekleşmiş olacak. Bunun 200 milyonu ihale ve inşaat aşaması. Sağlık alanında devrim yapmış durumdayız fiziki anlamdaki eksikliklerimizi 2 yıllık süre içinde bitireceğiz, doktor sıkıntısı konularını bitireceğiz” dedi.
Vali Tahir Büyükakın, ziyaretin anısına Halil Eldemir’e hediye takdiminde bulundu.

 


Bu haber toplam 2131 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.