20 YIL SONRA BİR ARAYA GELDİLER

20 YIL SONRA BİR ARAYA GELDİLER

Bozüyük Teknik Lise'den 20 yıl önce mezun olan 21 öğrenci ve 7 öğretmen iftar yemeğinde bir araya geldi. 1998-1999 Bozüyük Teknik Lise mezunu olan...

A+A-

Bozüyük Teknik Lise'den 20 yıl önce mezun olan 21 öğrenci ve 7 öğretmen iftar yemeğinde bir araya geldi. 

1998-1999 Bozüyük Teknik Lise mezunu olan öğrenci ve öğretmenler 20 yıl sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayarak özlem giderdi. Anıları tazeleyerek o günlere dönen öğrenci ve öğretmenler unutulmaz bir gün yaşadı. Farklı şehirlerden gelerek Bozüyük'te buluşan sınıf arkadaşları özellikle öğretmenlerine teşekkür ettiler. 

Öğrenci gurubunda bulunan ilçemizin sevilen esnaflarından Cengiz Kaçar 20 yıl aradan sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek: 'Bozüyük Teknik Lise sınıf arkadaşlarımız ve değerli Elektrik Bölümü öğretmenlerimizle tam 20 yıl sonra tekrar biraya geldik. Özlem giderdik anılarımızı yad ettik. Farklı şehirlerde olsak da hepimiz tam kadro toplandık.  20 yıl sonra ilk defa görüştüğümüz arkadaşlarımız oldu. En önemlisi de bizi iyi bir konuma, iyi bir birey olmamıza emek ve çaba sarfeden değerli öğretmenlerimiz de bizi yanlız bırakmadılar. Çok güzel bir gece geçirdik. Herkese teşekkür ederim' dedi. 

20-yil-sonra2.jpg

Bu haber toplam 2677 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.