27 AĞUSTOS'A KADAR UZATILDI

27 AĞUSTOS'A KADAR UZATILDI

Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşlara sunulan kurum borçlarına yönelik yapılandırma fırsatının 27 Ağustos tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.Bozüyük...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşlara sunulan kurum borçlarına yönelik yapılandırma fırsatının 27 Ağustos tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.
Bozüyük Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Bozüyük Belediyesi sınırları ile mücavir alanları içerisinde bulunan iş yeri mükellefleri ile vatandaşların Bozüyük Belediyesi’ne ait borçlarını 27 Ağustos tarihine kadar yapılandırabileceği ve bu kapsamda 6, 9, 12 ve 18 aya kadar taksitlendirilebileceği  kaydedildi. Açıklamada ayrıca vatandaşların ödemelerini hafta içi mesai saatleri içerisinde Tahakkuk ve Tahsilat Şefliği’ne, Şehirler Arası Otobüs Terminalinde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere haftada 7 gün 08:00 ile 23:00 saatleri arasında gişeden ve yeni kapalı pazardaki gişeden Salı ve Cumartesi günleri saat 08:30 ile 16:30 saatleri arasında rahatlıkla işlem yaptırabilecekleri bilgisine yer verildi.

 


Bu haber toplam 1832 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.