3 DERECE ELDE ETTİLER

3 DERECE ELDE ETTİLER

Bozüyüklü karateciler Sakarya’nın Hendek ilçesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler karate ligi turnuvasına katıldı. Turnuvaya 7 sporcu ile katılan...

A+A-

Bozüyüklü karateciler Sakarya’nın Hendek ilçesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler karate ligi turnuvasına katıldı. Turnuvaya 7 sporcu ile katılan Bozüyüklü karateciler turnuva sonunda 3 derece elde etmeyi başardı.

img_9769.jpg

İller arasında düzenlenen turnuvanın yer aldığı salon Afrin’de yapılan Zeytin Dalı harekâtına destek veren pankartlarla doluydu. Yapılan seremoni ile Tüm sporcu ve veliler ellerinde Türk bayrakları ve zeytin dalları ile hep bir ağızdan ‘’dün Çanakkale’deydik bugün Afrin’deyiz’’ diyerek Mehmetçiğimizin yanında olduklarını anlamlı bir şekilde gösterdiler. Pankartlar arasında Bozüyük Belediyesi adına da bir pankart vardı. Dereceye giren sporcular ellerinde zeytin dalı ile kürsüye çıktılar. Bu anlamlı Turnuva da Bozüyük ilçesinden 7 sporcu katılarak 3 derece elde etmeyi başardı.

img_9733.jpg

Antrenör Memduh Sakarya “Bu anlamlı turnuvaya katılmak çocuklarımızın milli şuuru açısından çok önemliydi ve bizler üç derece elde ederek bu turnuvayı kendi adımıza taçlandırdık. Bizlere destek veren Bozüyük Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı’ya İl spor Müdürümüz Sayın Aslan Yıldız’a İlçe Spor Müdürümüz Sayın Rüştü Yıldırım’a Bozüyüklü Karateciler olarak teşekkür ederiz. Başarılarımızın desteklendikçe artacağına inanıyoruz’’ dedi.

Turnuvada Fatmagül Kayan 2009 doğumlu minik bayan +35 kg ikincisi, Ömer Emin Aydemir 2010-2011 doğumlu minik erkek +30 kg üçüncüsü ve Mustafa Metin Kaya 2003-2004 doğumlu Ümit Erkek 52 kg üçüncüsü oldu.

img_9761.jpg

Bu haber toplam 3284 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum