'3 YILDA MUAZZAM ESERLER KAZANDIRDIK'

'3 YILDA MUAZZAM ESERLER KAZANDIRDIK'

Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, gazetemizi ziyaret etti. Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Belediye...

A+A-

Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, gazetemizi ziyaret etti. Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Belediye Meclisi Hayrettin Eldemir ile birlikte Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Önce'yi ziyaret eden Milletvekili Eldemir Bozüyük'te yapılan ve yapılması düşünülen çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Son 3 yılda Bozüyük'e muazzam eserler kazandırdıklarını kaydeden Eldemir, bunun yerel idare ile genel idarenin uyum içinde çalışmasına bağlayarak Başkan Bakıcı'ya övgüde bulundu. Eldemir: 'Biz Bozüyük'e 3 yılda muazzam eserler kazandırdık ve kazandırmayada devam edeceğiz. Bozüyük'teki en büyük avantajımız yerel ile genelin fevkalade uyum içerisinde  çalışıyor olması.' dedi. 
'BİZ GÜÇLÜ BİR EKİBİZ'
Ak Parti Milletvekili adayları olarak güçlü bir ekip olduklarını kaydeden Eldemir: '24 Haziranda Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk seçimini yapacak. Milletimizin karşısında bundan sonra hükümet krizleri olmayacak. Güçlü hükümeti, vatandaş seçecek güçlü yasamayı, vatandaş seçecek. 
Bizde AK Parti olarak Bilecik'te en güçlü liste olarak hemşehrilerimizin karşısındayız. Selim Bey 3 dönem Belediye Başkanlığı yapmış bir arkadaşımız, bizde 25-26. Dönemlerde Bileciğimizi mecliste temsil etmiş bir Milletvekiliyiz. Biz güçlü bir ekibiz, güçlü bir adayız. 
Bilecik'ten en yüksek oy oranını alıp iki Milletvekiliyle Ak Partiyi temsil etme noktasında çaba ve gayret sarf ediyoruz. Şuanda sahayı birebir geziyoruz. Bütün hemşehrilerimizle kucaklaşıyoruz. Daha güzel günler için daha güzel Bozüyük için, daha güzel Bilecik için, daha güzel Türkiye için hedeflerimizi anlatıyoruz. Onlarında teveccühüne mahsar olmaya çalışıyoruz. İlginin fevkalade güzel olduğunu görüyorum. Güzel olduğunu düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde de hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.' dedi. 
'3 YILDA MUAZZAM ESERLER KAZANDIRIK'
Açıklamasının devamında Bozüyük'e son 3 yılda yapılan ve bundan sonraki dönemde yapılması planlanan çalışmaları gazetemize açıklayan Eldemir şöyle konuştu: 'İşin Bozüyük'teki özelinede girince; biz Bozüyük'e 3 yılda muazzam eserler kazandırdık ve kazandırmayada devam edeceğiz. Bozüyük'teki en büyük avantajımız yerel ile genelin fevkalade uyum içerisinde  çalışıyor olması. 
Son 3 yılda 8 tane Milli Eğitim yatırımımız var . Yüksek Okulla bereber dokuz tane bunun yanında kapalı spor salonu ve yurtları da ilave edersek 10-12 gibi bir sayıya ulaşıyoruz. Üç tane TOKİ'nin olduğu bölümde okulumuz var, bir tane Bozüyük Endüstri Meslek Lisesinin yapımını tamamladık, Tekke Mahallede bir meslek Lisesi yapıyoruz,  Kovalıca Yolunda İmam Hatip Lisesi tamamlandı bunun yanında bir tane Anaokulu tamamladık ve bir tanede Anaokulı programımızda. Şuanda Bilecik'te tek ikili eğitim yapan Saffet Şeker Ortaokulu'nun yanına 32 derslikli yeni bir okul yapıyoruz. Onunda bu ayın sekizinde ihalesi var. 

dsc_0340.jpg
'TRİBÜNLERİN YAPILMASINI SAĞLAYACAĞIZ'
Gençlik Spor anlamında fevkalede önemli yatırımlara bu dönem imza atmaya başladık. Kapalı Spor Salonumuzun temeli atıldı inşaatı devam ediyor. Çok ihtiyaç duyduğumuz yüzme havuzunu Bozüyük'e kazandıracağız. Şuanda projelerini yaptırıyoruz. Genel idareden Spor Toto Teşkilatı ile birlikte güzel bir şekilde uyum içerisinde Belediye Gençlik Spor Bakanlığı ile Kapalı Yüzme Havuzunu yapacağız. Tabi stadyumda biliyorsunuz tribünlerle alakalı kullanılamaz raporumuz var. Burada biran önce tribünlerin yapılmasını sağlayacağız. Buda önümüzdeki dönemde yapacaklarımız. 
'1600 KİŞİLİK CAMİ YAPILACAK'
Diğer yandan Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğümüzün şuanda devam eden 4 tane işimiz ve bir tanede tamamlamış olduğumuz işimiz var. Tekke Mahalle camisini onardık restorasyonunu yaptırdık. Soğukpınar Camisi'nin restorasyonu devam ediyor. Çok kısa bir süre içerisinde tamamlanacak. Kumral Abdal Türbemizin restarasyonu devam ediyor. Hamza Bey Türbesinin ufak çaplı resterasyonu yapıldı. Ve herşeyden önemlisi Hal Camimiz Belediyemizle birlikte orada yapmış olduğumuz plan çalışması sonucunda eskisini yıktık yenisini fevkalede güzel bir cami yapıp orada 1600 kişilik büyük bir cami yapılacak. Yaklaşık olarak KDV dahil 4 Milyondan fazla bir yatırımla bir cami inşa ediyoruz. 
Sadece bunlar mı? Bunlarda değil. Ulaştırma anlamında benim vekil olduğum dönemde rütuş yapılacak işler vardı biliyorsunuz . Bozüyük bütün heryere duble yollarla bağlanıyor.  Rütuş yapılacak işlerden biri bu Eskişehir istikametinde  devam eden Organize Sanayi, Poyra yolu üzerinde arka arkaya köprülü kavşaklar yapıldı. Bunların çevre düzenlemeleri yapılıyor.  Akpınar Köyümüzün içerisinde kavşakla ilgili bir düzenleme gerekiyordu. Şuanda Akpınar Mahallemizin can ve mal güvenliğinin tedbiri açısından bu kavşak düzenlemesini yaptık. Sizinde çok iyi bildiğiniz Kütahya kavşağında sürekli bir kaza oluyordu.  O dönüşte ki sorununda Karayollarına hallettirdik.
'İKİNCİ ETABINI İHALE ETTİK'
Bunun yanında Bozüyük'te belediye çalışmalarına destek olarak alt yapı çalışmalarımızın tamamlandığı bölgelerdede elektirik şebeklerini altlara almaya çalışıyoruz. Diğer yandan Bozüyük Sanayimizin beklediği Lojistik Merekezinin birinci etabı bizim dönemimizde tamamlandı. Şimdi ikinci etabını ihale ettik.  Bunun yanında Devlet Demiryolları şehrimizin ortasından geçip Bozüyüğümüzü ikiye bölüyor. Biz bundan sonra hemzemin geçitlerinde can ve mal güvenliği açısından hepsini köprülü kavşak yapalım istedik. Birincisini Yeşilkent Kavşağını tamamladık. İkincisini şimdi Belediye Düğün Salonunun orada alt geçit olarak yapacağız. Üçüncüsünü Belediye Mezbahamızın orada bir tane daha köprülü kavşak yapacağız. Sonuçta hemzemin geçitsiz, köprülü kavşaklarla şehiri, demir yolunun bölmediği bir hale getirmiş olacağız. 
Bunun yanında burada genel idare ile yerel idarenin gerek Kültür Bakanlığı yatırımlarında; Metristepe bu dönemde tamamladığımız bir kültür merkezi oldu. Albay İbrahim Çolak Müzesi bu dönemde tamamladığımız bir müzemiz oldu. Diğer yandan Akpınar Şehitliğimizin oraya özel bir proje yapıp orada da Kültür Merkezi şeklinde Akpınar Şehitliğini yapmak önümüzdeki dönemde bizim hedeflerimizin arasında. 
'İÇME SUYU BARAJI ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK'
Bunun yanında Bozüyük'ün gelecekte 50-60 yıl sonrasını çözme adına veya içme su problemi olmaması adına ilçeyi bir tane içme suyu barajı kazandırmak için proje çalışmalarını başlattık. Bozüyük'ün Kuzey Doğu Bölgesinde ki bir vadide Bozüyük Barajını inşa edeceğiz. Alt yapıda Devlet Su İşlerimiz Bozüyüğümüzün 'Atık su evsel arıtma tesisi projesini hazırladı. İnşallah önümüzdeki dönem bu evsel atık arıtma sisteminin yapılacağı bir dönem olacak. 
'MUAZZAM BİR YATIRIM YAPIYORUZ'
Bunun yanında Bozüyük'ün içinden geçen bir kocadere var orada muazzam bir yatırım yapıyoruz. Bozüyük'ün bir ucundan bir ucuna hem yürüyüş parkurlarıyla fevkalede güzel bir yer olacak. Devlet Su İşlerimiz bu kanalıda şuanda taşkın koruma veya dere ıslahı çalışmasını yürütüyor. Şuan 3 yıla sığdırdığımız şeyleri alt alta sıraladığımızda çok ciddi muazzam bir yatırım var. Daha unuttuklarımız var burada köylerde yaptıklarımız var. Muratderede ve Aşşağıarmutluda dere ıslahı yapıyoruz. Yeni Dodurgada dere ıslahını ve Kapalı Spor Salonunu tamamladık. Gündemdende takip ettiğimiz üzere çocuklarımız Kapalı Spor Salonunun ardından derece almaya başladılar. Bozüyük Belediyemizle Dodurga Belediyemiz kardeş Belediye onlarda şuanda her konuda  birbirine destek oluyor. Ve bunun yanında yanında Dodurgaya bir çöp aracı bir kamyon ve iş makinası kazandırdık. Sadece 3 yılda yaptığımız orada selektör makinası ile tarıma destek olabilmek adına tohumluğu arttırmak için bir çaba gösterdik. 
'BOZÜYÜK'ÜN DESTEĞİNE TALİBİM'
Velhasıl Bozüyük'ün bir ucundan bir ucuna, Bilecik'in bir ucundan bir ucuna gördüğünüz her noktada 15-16 yıldır Ak Parti İktidarları döneminde artı bizimde görev aldığımız son üç yılda muazzam eserler oldu. Ben ümit ediyorum ki Bozüyüklü hemeşerilerimiz bu konuda bize sahip çıkacak. Hem yerel genel uyumumuza hemde 2 vekille Bilecek'i temsil noktasında etkin olacağımızı düşünecekler diye bekliyorum. Bütün Bozüyük'ün desteğine talip olduğumu özellikle belirtmek istiyorum.' dedi. 
Eldemir'in açıklamasının ardından ziyaret sohbet havasında devam etti. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir'in gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce'ye plaket vermesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. 

dsc_0346.jpg


Bu haber toplam 2743 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.