5.ÇOCUK FESTİVAL'İNDE DOYASIYA EĞLENDİLER

5.ÇOCUK FESTİVAL'İNDE DOYASIYA EĞLENDİLER

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen 23 Nisan Çocuk Festivali'nde çocuklar doyasıya eğlendi. Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen 23 Nisan Çocuk Festivali'nde çocuklar doyasıya eğlendi. 
Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Çocuk Festivali bu yıl da yoğun ilgi gördü. Festivalin kortej yürüyüşü olumsuz hava koşulları nedeni ile yapılamazken, programın bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen bölümlerinde minikler eğlenceli dakikalar yaşadı. Festivalin ikinci gününde çocukların gerçekleştirdiği gösterilerle renklenen programda ilkokul öğrencileri gösterilerini sundu. Programın bir bölümüne Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile eşi Emine Bakıcı, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Çocukların neşe içerisinde bir bayram coşkusunu daha yaşadığı etkinliklerde miniklerin gösterileri beğeni ile izlendi. Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen halk oyunları kurs öğrencileri ile Latin dansları kurs öğrencileri de izleyenlerin beğenisini topladı. Programda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı festival alanında çocuklara balon hediye etti.
Festivalin pazar günü Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak bölümü yağışlı ve soğuk hava nedeniyle 29-30 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak. Çocuklar, Bozüyük Belediyesi 23 Nisan Çocuk Festivali kapsamında şişme oyun grupları ile birlikte neşeli ve bol hediyeli yarışmalarla bayramlarını kutlamaya devam edecekler.

20170423aw048127_04..jpg


Bu haber toplam 2926 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.