AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYORLAR

AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYORLAR

Bozüyük’te yapım çalışmaları tamamlanmak üzere olan kapalı pazar yerinde pazarcı esnafı ve vatandaşlar pazarın açılacağı günü iple çekiyor....

A+A-

Bozüyük’te yapım çalışmaları tamamlanmak üzere olan kapalı pazar yerinde pazarcı esnafı ve vatandaşlar pazarın açılacağı günü iple çekiyor. Özellikle yağışlı havalarda büyük sıkıntı yaşayan esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlar kapalı pazarın açılışı için gün sayıyor. Bu bağlamda çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, özellikle esnafların kapalı pazara geçişleri sırasında sıkıntı yaşanmaması için özveriyle çalıştıklarını söyledi. Başkan Bakıcı, pazar alanı içerisindeki yerleşim planlarına son şeklini vermeye çalıştıkları belirterek geçiş sisteminin önümüzde ki hafta açıklanacağını kaydetti.

adsiz-002.jpg

Bu bağlamda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, yapım çalışmaları tamamlanmak üzere olan ve açılış için gün sayılan kapalı pazar ile ilgili olarak bilgilendirme toplantısı düzenledi. Bozüyük Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen toplantıya Başkan Bakıcı’nın yanı sıra Tuhafiyeciler Dernek Başkanı Recep Zambak, Sebze-Meyve Dernek Başkanı Tamer Çekirgeci ve pazar esnafı katıldı. 14 bin 250 metrekare alana sahip olan ve Bozüyüklü vatandaşların alışverişlerini rahatlıkla yapmaları için her türlü ayrıntının düşünüldüğü kapalı pazar ile ilgili Başkan Bakıcı misafirlerine bilgi vererek sorulan soruları yanıtladı. Pazarcıların taleplerinin alındığı, karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan toplantının ardından açıklama yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı pazar esnafına müjde vererek “Tuhafiyeciler Dernek Başkanı Recep Zambak ve Sebze-Meyve Dernek Başkanı Tamer Çekirgeci ile görüşerek esnafımızın son taleplerini aldık. Önümüzdeki hafta tüm esnafımızla toplanarak pazara geçiş sistemimizi açıklayacağız inşallah. Esnafımızın ve vatandaşımızın rahatı için çalışıyoruz” dedi.

122239.jpg

Bu haber toplam 3612 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.