AFRİN İÇİN YÜRÜDÜLER

AFRİN İÇİN YÜRÜDÜLER

Bozüyük’te Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de sürdürülen ‘Zeytin Dalı’ operasyonu'na destek vermek amacıyla yürüyüş gerçekleştirildi....

A+A-

Bozüyük’te Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de sürdürülen ‘Zeytin Dalı’ operasyonu'na destek vermek amacıyla yürüyüş gerçekleştirildi. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri ile Şehit ve Gazi aileleri tarafından organize edilen yürüyüşe çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı. Cumhuriyet meydanından başlayan yürüyüş İlçe Jandarma Komutanlığı önünde son buldu. Yürüyüşe başta Kaymakam Hasan Yaman olmak üzere İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Belediye Başkan yardımcıları, STK temsilcileri ve bazı siyasi parti temsilcileri de destek verdi.

dsc_0056.jpg

İlçe Jandarma Komutanlığı önünde sona eren yürüyüş sonrasında gazi aileleri ve üniversite öğrencileri tarafından İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Can’a Kur’an-ı Kerim ve bayrak verildi. Binbaşı Süleyman Can öperek aldığı emanetleri canları pahasına koruyacaklarını söyledi. Binbaşı Süleyman Can, “Aldığımız bu emaneti canımız pahasına koruyacağımıza sizlerin huzurunda namusumuz ve şerefimiz üzerine yemin ederiz. Vatanımız sağolsun” dedi.  

dsc_0080.jpg
Ardından söz alan Kaymakam Hasan Yaman, yürüyüşe katılan Bozüyüklülere teşekkür ederek bu asil millet var oldukça Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milletinin her zaman var olacağını söyledi.

dsc_0098-001.jpg

Kaymakam Hasan Yaman, konuşmasında “Saygıdeğer gazilerimiz ve şehit yakınlarımız kıymetli Bozüyüklüler, Malazgirt’de Mohaç’da, Niğbolu’da, Çanakkale’de, Sakarya’da ve İnönü’de destan yazan Mehmetçiklerimiz Afrin’de de bu destanı yazmaya devam ediyorlar. Peygamber Ocağının yiğitleri Afrin’de de büyük bir fedakârlık ve kahramanlıklar gösteriyorlar. Ben Bozüyük Kaymakamı olarak bu hassasiyetiniz için hem devletimiz hem de milletimiz adına teşekkür ediyorum. Asil milletimiz zor zamanında her zaman devletinin milletinin güvenlik güçlerimizin Mehmetçiğin yanında yer almıştır. Yer almaya da devam edecektir. Ben bu vesileyle tüm gazilerimize ve şehitlerimize sonsuz şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Sizlerin desteği var oldukça Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti her zaman var olacaktır. Allah sizin gibi aziz milleti başımızdan eksik etmesin” dedi. Konuşmaların ardından toplu halde İstiklal Marşımız okunarak yürüyüş programı sonlandırıldı.

yuruyus-(1).jpg

Bu haber toplam 2706 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.