AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUTTULAR

AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUTTULAR

Bozüyük’te, Sivrihisarlılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Tanıtım Derneği (BOSDER) tarafından "Arabaşı" etkinliği düzenlenirken Afrin şehitlerimiz...

A+A-

Bozüyük’te, Sivrihisarlılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Tanıtım Derneği (BOSDER) tarafından "Arabaşı" etkinliği düzenlenirken Afrin şehitlerimiz için mevlit okutuldu.
Dernek binasında düzenlenen etkinliğe Dernek Başkanı Suat Erbay, Eskişehir’den gelen misafirler ve dernek üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Başkan Erbay, yaptığı konuşmada, "Dernek olarak düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize devam ediyor. Bu seferki etkinliğimiz de ilk olarak Afrin’de şehit olan Mehmetçiklerimiz için mevlit okuttuk. Rabbim kabul eylsein. Şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin. Ailesine sabırlar versin. Afrin’de devletimiz ve milletimiz için mücadeleye devam eden evlatlarımıza da yardımcı olsun. Sağ salim ülkemize ve ailelerine kavuşmalarını diliyorum. Bizlerin dernek olarak kente ve vatandaşlara karşı sorumluluklarımız bulunuyor. Sivrihisar’ımıza özgü bu ve buna benzer etkinliklerle şehrin kültürüne ve sosyal hayatına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Ayrıca dernek üyelerimizi bir araya getirerek birlik ve beraberliğin artmasını sağlıyoruz. Sivrihisarlılar Derneği olarak bu tür etkinliklerimiz kış boyunca devam ediyor. Sivrihisar’a has damak tatlarını Bozüyüklülerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

28056552_1824165351213576_5728512219865351118_n.jpg


Bu haber toplam 2315 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.