AK PARTİ ADAY ADAYLARINDAN BİRLİK MESAJI

AK PARTİ ADAY ADAYLARINDAN BİRLİK MESAJI

Ak Parti Bozüyük İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı müracaatında bulunan Kadir Emre, Erol Doğan, H. Orhan Top, Mesut Çetin,...

A+A-

Ak Parti Bozüyük İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı müracaatında bulunan Kadir Emre, Erol Doğan, H. Orhan Top, Mesut Çetin, Erdinç Gesge, Mustafa Uyan ve Celalettin Köse  birlik ve beraberlik mesajı verdi. 
Aday adayları adına konuşan Ak Parti Bozüyük İl Genel Meclisi aday adayı Erdinç Gesge: 'Sonuç ne olursa olsun ilk günkü aşk ve heyecanımız ile birbirimize destek verip Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan nın da dediği gibi fethedilmedik gönül, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. El ele omuz omuza birliktelik, beraberlik sergileyerek partimizi arkadaşlarımızı zafere taşıyarak memleketin geleceğine yön verecek hizmetlere dahil olmaları için mücadelemizi özveriyle sürdüreceğiz. Şimdiden aday olacak tüm arkadaşlarımıza partimizin her kademesinde yer alan gönüldaşlarımıza başarılar diliyor, Selam ve hürmetlerimizi bildiriyoruz. Durmak Yok Yola devam diyoruz.' dedi.

2abc1f6a-222c-4ddc-850d-14ca73132fd4.jpg


Bu haber toplam 2349 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum