AK PARTİ GURUP TOPLANTISINA KATILDILAR

AK PARTİ GURUP TOPLANTISINA KATILDILAR

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılan AK Parti gurup toplantısına katılarak beraberindekilerle birlikte Cumhurbaşkanı...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılan AK Parti gurup toplantısına katılarak beraberindekilerle birlikte Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı dinledi.

Başkan Bakıcı; AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir,  AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı ile birlikte AK Parti Gurup toplantısına katılarak bir dünya lideri olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partililere hitaben yaptığı konuşmayı dinledi.

bsk--ak-parti-gurup-tooplantisi-1-(3).jpg

Çok önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında şunları söyledi: “FETÖ içerden PKK dışarıdan müdahale ederek emniyet teşkilatımız ile çok uğraştı ama teşkilatımızı kurtardık. Kendilerini gizleyen FETÖ’cülerin buldukları her fırsatta işleri tersine çevirme gayreti içinde olduklarının farkındayız. İftiralarla saptırmalarla sahte belgelerle masum insanların hayatını karartmak için fırsat kolluyorlar. Belki anlık neticeler alıyor gibi görünebilirler. Ama gerçekler ortaya çıkıyor” dedi. Konuşmasında Referandumun yıldönümüne de değinen Erdoğan, “Dün 16 Nisan halk oylamasının yıldönümüydü. Burada 16 Nisan referandumuna katılan, bilhassa da 'evet' diyen milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. Krizlerin en önemli sorunlarından olan yönetim sisteminde yaptığımız değişiklik 2019 Kasım seçimlerinde tamamen yürürlüğe girecek. Aslında Türkiye’nin cuntalar, darbelerle devam etmesine imkân kalmadı. 15 Temmuz'da görülmüştür. Milletimiz 15 Temmuz’da bizzat sokağa inerek ülkesini korurken biz siyasetçilere önemli mesaj vermiştir. Milletimizin gönüllerindeki ittifakı MHP ve diğer partilerle siyaset sahasında hayata geçirerek önemli bir adım attık. AK Parti olarak MHP ile 7 Ağustos’a sadık kaldık. Sözde ana muhalefet daveti kabul etmeyerek, son anda geldi. Oradaki konuşmayı da fırsat bilerek hemen aleyhte konuşmaya başladı, çünkü akşam başka sabah başka. Bu süreç MHP ile AK Parti’yi Cumhurun ittifakına taşıdı. Cumhur ittifakı ile yeni bir dönem başlayacak. Bu süreci 2019 milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimine inşallah taşıyoruz.” dedi.
bsk--ak-parti-gurup-tooplantisi-3-(1).jpg

Bu haber toplam 1719 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.