AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SELİM YAĞCI BAŞKAN BAKICI’YI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SELİM YAĞCI BAŞKAN BAKICI’YI ZİYARET ETTİ

AK Parti’nin Bilecik’te 24 Haziran genel seçimlerinde ilk Milletvekili aday adayı olan Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı ziyaret...

A+A-

AK Parti’nin Bilecik’te 24 Haziran genel seçimlerinde ilk Milletvekili aday adayı olan Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı ziyaret etti.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret eden Milletvekili aday adayı Selim Yağcı Başkan Bakıcı ile bir süre görüşerek sohbet etti. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile birlikte aday adaylığı sürecinin görüşülüp değerlendirildiği ziyarette ayrıca fikir alış verişinde bulunuldu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Bakıcı misafirine nazik ziyareti için teşekkür ederek 24 Haziran’da yapılacak  milletvekilliği seçimlerinin adaylık belirleme sürecinde kendisine kolaylıklar diledi. Ziyaretin ardından Bozüyük ziyaretleri ile ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti aday adayı Selim Yağcı ise “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri çalışmaları kapsamında; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Siz Orada Yalnız Düşmanı Değil, Milletin Makus Talihini de Yendiniz" sözlerinin söylendiği Kurtuluşun mekanı güzel ilçemiz Bozüyük'te AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin Bey'i, Parti Teşkilatımızın Üyelerini ve Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı Bey'i ziyarette bulunduk. İlçe Başkanımız ve Belediye Başkanımızla istişarelerde bulunduk. Kurucu Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ilk günkü aşkla, azim ve kararlılıkla memleketimize hizmet etme noktasında teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. İlçe Başkanımız Mesut Çetin Bey ve Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı Bey'e çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Rabbim, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde AK kadrolarla şehrimize, ülkemize, milletimize hizmet etmeyi sürdürmemizi nasip etsin” dedi.
a-001.jpg


Bu haber toplam 1957 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.