AK PARTİ'DE 4 İSİM ANKARA'YA ÇAĞRILDI!

AK PARTİ'DE 4 İSİM ANKARA'YA ÇAĞRILDI!

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Şeker'in istifasının ardından başkanlık için dört aday adayı Ankara'ya çağrıldı. AK Parti...

A+A-

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Şeker'in istifasının ardından başkanlık için dört aday adayı Ankara'ya çağrıldı. 

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Onur Şeker, işlerinin yoğunluğunu gerekçesiyle 20 Temmuz günü görevinden istifa etti. İstifanın ardından boşalan koltuğun doldurulması için dört aday adayı bugün AK Parti Genel Merkezine mülakata çağrıldı. AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı görevini o günden bu yana vekaleten Ali Özpınar'ın sürdürdüğünü anlatan AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, "Bugün AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine talip Volkan Demiröz, Mustafa Yıldırım, Onur Karaman ve Alper Badak’ı mülakat için Parti Genel Merkezine çağrıldı. Birbirinden değerli 4 arkadaşımız bu göreve talip oldu. Genel merkezimizin vereceği karar doğrultusunda yeni İl Gençlik Kolları Başkanının ataması yapılacak" dedi. 


Bu haber toplam 1709 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.