AK PARTİ’DEN VEZİRHAN VE OSMANELİ ÇIKARMA

AK PARTİ’DEN VEZİRHAN VE OSMANELİ ÇIKARMA

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Milletvekili Selim Yağcı önderliğinde, mevcut belediye başkanları ve başkan adaylarından oluşan heyet, 31 Mart...

A+A-

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Milletvekili Selim Yağcı önderliğinde, mevcut belediye başkanları ve başkan adaylarından oluşan heyet, 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilmeyen Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ile Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti.

‘AK PARTİMİZ BÜYÜK BİR AİLEDİR’

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Selim Yağcı, “AK Partimiz büyük bir ailedir” ifadesini kullandı.

ak-partiden-vezirhan-ve-osmaneli-cikarmasi2.jpg

Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’a ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e çalışmalarından ötürü teşekkür eden Milletvekili Selim Yağcı, şunları kaydetti:

“2002 yılından bu yana 17 yıldır şehrimizde el ele gönül gönüle vererek liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde güzel hizmetler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Kutlu davamıza hizmet yolculuğunda birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte çalıştık. Bugünde il başkanımız, il, ilçe ve belde belediye başkanlarımız ve belediye başkan adaylarımızla birlikte 2014-2019 yılları arasında Osmaneli ilçemize ve Vezirhan beldemize canla başla hizmet eden dava arkadaşlarımızı ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik.

Bayrak koşusunda durmadan yorulmadan koşan tüm AK Neferlere teşekkür ediyorum, bayrağı devralan kardeşlerime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1848 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.