ALAŞEHİR'E ATANDI

ALAŞEHİR'E ATANDI

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, adli yargı kararnamesi kapsamında Manisa Alaşehir ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Başsavcı...

A+A-

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, adli yargı kararnamesi kapsamında Manisa Alaşehir ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Başsavcı Kılıç’ın yerine ise Söke Cumhuriyet Savcısı Mahmut Bıçakçı görevlendirildi.
2016 yılı Temmuz ayında darbe girişiminin hemen sonrasında ilçemize atanan Başsavcı Kılıç, zaman kaybetmeden göreve başladı. İlçemizdeki Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına karşı yürütülen soruşturmaları büyük bir titizlik içerisinde başarıyla yürüttü. Adliyede vatandaşların ve avukatların adalet hizmetlerini daha etkin, daha hızlı ve kaliteli alabilmeleri amacıyla oluşturulan ön büro sistemini hayata geçirdi. Uzun süredir sürüncemede kalan adliye lojmanlarının ilçeye kazandırılması noktasında büyük çaba sarf etti. Yer tespitinin yapılmasının ardından gerçekleştirilen çalışmalar sonrasında adliye lojmanların temelinin atılması da kendisine nasip oldu. Lojman inşaatı büyük bir hızla devam ederken binanın kaba inşaatı da neredeyse tamamlandı. Adliye binasının fiziki yapısını güzelleştirip gerekli düzenlemelerin yapılmasını sağlayarak adliye personeli ve vatandaşların daha modern ve güvenli bir ortamda hizmet almasını sağladı. Adliyenin herkesin derdini rahatlıkla anlatabileceği bir kurum olması yönünde özen gösterdi. 2017 yılı Aralık ayı adli yargı kararnamesiyle de Manisa Alaşehir ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

Biz de Yeni Bozüyük Gazetesi olarak Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı görevini başarıyla yürüten Başsavcı Kılıç’a ilçemize kattığı değerlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

bozuyuk-cumhuriyet-bassavcisi-kilic-goreve-ba-8649963_o.jpg

Bu haber toplam 6226 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.