ANA OKUL ÖĞRENCİLERİNE YANGIN EĞİTİMİ

ANA OKUL ÖĞRENCİLERİNE YANGIN EĞİTİMİ

Bozüyük’te Yeni Mahalle’de eğitim veren Bozüyük Anaokulu öğrencileri Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yangın eğitimi aldı.Bozüyük...

A+A-

Bozüyük’te Yeni Mahalle’de eğitim veren Bozüyük Anaokulu öğrencileri Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yangın eğitimi aldı.
Bozüyük Anaokulu öğrencileri itfaiyenin çalışma şekli hakkında bilgi sahibi olmak ve yerinde görüp inceleme yapmak amacıyla 2 gün boyunca Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nün misafiri oldu. Guruplar halinde yaklaşık 140 öğrencinin gerçekleştirdiği ziyaretlerde İtfaiye personeli tarafından minik öğrencilere yangın konusunda gerekli tüm bilgiler verilirken itfaiye araçları da tanıtılarak ne işe yaradıkları ve nasıl kullanıldıkları basit bir dille anlatıldı. İtfaiyeci amcalarına yangın söndürme konusunda merak ettiklerini de soran minik öğrenciler son olarak yangın söndürme hortumu kullanarak pratik yaptı.
Günün anısına İtfaiye Hatırası önünde bol bol fotoğraf çektiren minik öğrencilere ziyaretin sonunda İtfaiye Müdürlüğü tarafından itfaiye arabası ve yap-boz hediye edildi. Hediyelerine oldukça sevinen miniklerin mutluluğu yüzlerine yansırken okullarına edindikleri faydalı bilgiler ile döndüler.

unnamed-(18)-001.jpg


Bu haber toplam 2947 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.