ANAFOR TİYATRO TAM GAZ DEVAM

ANAFOR TİYATRO TAM GAZ DEVAM

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Anafor tiyatro topluluğu yeni sezon oyunlarına başladı.Yeni sezonun ilk oyununu Saffet Şeker ilköğretim okulunda sergileyen...

A+A-

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Anafor tiyatro topluluğu yeni sezon oyunlarına başladı.
Yeni sezonun ilk oyununu Saffet Şeker ilköğretim okulunda sergileyen tiyatro ekibi ilköğretim okulu öğrencileri ve okul yönetimi tarafından büyük bir gördü. 
Oyun sonunda konuşan genel sanat yönetmeni Mert Testere; “Okullarda sadece matematiğin yeterli olmadığını bunun yanında sanatın da olması gerektiğini savunan ve bu konuda büyük çaba harcayan Okul Müdür Yardımcısı Akın Beye teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün burada siz küçük ve bir o kadar tatlı kardeşlerimizle birlikte olmak çok güzeldi. Bizleri izlediğiniz için teşekkür ediyorum ve sizlere söz veriyorum iki hafta sonra tekrar sizlerle yeni oyunla birlikte olacağız bugün burada olmamızı sağlayan Akın Beye ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam, Müdür yardımcıları Aysel Ol ve Rıdvan Güner'e teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Öte yandan Anafor tiyatro ekibi 21 kasım Perşembe günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Metristepe Kültür Merkezi’nde çocuklara karne hediyesi olarak sahne alacak.

30fba959-1ad7-47b3-a773-4d0fe9cf136e-(1).jpg


Bu haber toplam 2021 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.