ANNELER GÜNÜNDE BİR ARAYA GELDİLER

ANNELER GÜNÜNDE BİR ARAYA GELDİLER

Bozüyük Ak Parti Kadın Kolları Anneler Günü Etkinliği'nde bir araya geldi.Özel bir mekânda yapılan kahvaltı etkinliğine, Bozüyük Belediye Başkanı...

A+A-

Bozüyük Ak Parti Kadın Kolları Anneler Günü Etkinliği'nde bir araya geldi.
Özel bir mekânda yapılan kahvaltı etkinliğine, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı eşi Emine Bakıcı ile birlikte katılırken programa ayrıca Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar, kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı. Başkan Bakıcı eşi ile birlikte etkinliğe katılan tüm anneler ile tek tek görüşerek her birinin Anneler Günü’nü kutladı.

bsk--ak-parti-kadin-kollari-anneler-gunu-kahvaltisi-4.jpeg

Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Bakıcı annelerin hakkının asla ödenmeyeceğini belirterek “Bizlerin bugünlere gelmesinde hiçbir karşılık beklemeden sevgi, şefkat ve merhametle bizi adeta kuşatan annelerimizin, hayatımızda ne denli önemli bir varlık olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Her şeyin en güzeline layık olan annelerimize vereceğimiz belki de en büyük hediye, ona sevgiyle sarılmak, onun hayır duasını ve gönlünü alarak ellerini öpmektir. Anneler Günü nedeniyle tüm annelerimizin ve özellikle devletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele verirken, mertebelerin en yükseği olan şahadet mertebesine ulaşan kahramanlarımızın annelerinin de ellerinden saygı ve sevgi ile öpüyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Başkan Bakıcı eşi Emine Bakıcı ile birlikte etkinliğe katılan tüm annelere ayna hediye ederken etkinliğe anneleri ile birlikte gelen çocukları da unutmadı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Bakıcı onlara da çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

bsk--ak-parti-kadin-kollari-anneler-gunu-kahvaltisi-1-(2).jpeg

Bu haber toplam 1527 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.