'ART NİYET ARAMAKTAYIZ'

'ART NİYET ARAMAKTAYIZ'

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odasının simit fiyatlarına 25 kuruş zam yapmasıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odasının simit fiyatlarına 25 kuruş zam yapmasıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Bakıcı: 'İlimiz ve ilçelerimizde herhangi bir zam söz konusu değilken ilçemizde bu dönemde böyle bir zam olayının arkasında art niyet aramaktayız. Haksızlıklar karşısındaki dik duruşumuz hiçbir zaman değişmeyecek olup konu ile ilgili mücadelemiz devam edecektir.' dedi. 

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı açıklamasında şu cümlelere yer verdi: 'Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 13.02.2019 tarihinde Belediyemize gelen yazısı ile oda yetkililerinin ilçemizde 1 TL’ye satılan mevcut simit fiyatına 25 KRŞ zam yaparak 1,25 TL’ye satılmasının onaylandığını tarafımıza bildirmişlerdir. Yazı elimize ulaştıktan sonra konu ile ilgili itiraz yazımızı yetkili makamlara iletmiş bulunmaktayım. 


İlimiz ve ilçelerimizde herhangi bir zam söz konusu değilken ilçemizde bu dönemde böyle bir zam olayının arkasında art niyet aramaktayız. Haksızlıklar karşısındaki dik duruşumuz hiçbir zaman değişmeyecek olup konu ile ilgili mücadelemiz devam edecektir.

Kendi işletmemiz olan Cemalettin Köklü Parkı’nda simit fiyatlarımız 1 TL olarak devam edecektir. Kamuoyuna önemle duyrulur.' dedi. 

Bu haber toplam 4035 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum