'ARTIK YETER!'

'ARTIK YETER!'

Yaya geçidine park edilen araçlardan bıkan vatandaş tepkisini dile getirdi. Bozüyük'ün en işlek caddesi olan İsmet İnönü Caddesi'ndeki yaya geçidine...

A+A-

Yaya geçidine park edilen araçlardan bıkan vatandaş tepkisini dile getirdi. Bozüyük'ün en işlek caddesi olan İsmet İnönü Caddesi'ndeki yaya geçidine park edilen araçlar vatandaşları çileden çıkardı. 
Yaya geçidine park eden aracın fotoğrafını çeken vatandaş, Fotoğrafı WhatsApp ihbar hattımıza göndererek tepkisini dile getirdi. Sürücüleri duyarlı olmaya davet eden vatandaş;  'İsmet İnönü Caddesi'nde bilinçsiz sürücüler eksik olmuyor. Her gün ayrı bir araçla karşılaşıyorum.  Artık gerçekten yeter!Sürücülerin yaya geçitlerine halen araç parketmelerinden bıktık. Biz yayalar nasıl ki yolların ortasında duramıyorsak, araçların da yaya geçidinde durmaması gerekir. Araç sürücülerine bu bilinç aşılanmalı. Sabahları işe giderken ve gün içinde sıkça  karşılaştığım, fazlasıyla şikayetçi olduğum bir durum haline geldi. Biz yayalar olarak hakkımızı daha nasıl savunacağız? 
"Yaya geçidi yayaya aittir"
Ülkemizin dört bir yanında yaya geçidi nöbeti yapılıyorken bizim geçeceğimiz yaya yolları kapatılıyor. Polislerimizin bunca çabası,emeklerinin karşılığı bu mu?  Araç sürücüleri yayaların hakkını hiç düşünmüyor.Polislerimiz görev başındayken sürekli sürücüleri bilgilendirip,uyarırken sürücüler hala fazlasıyla duyarsız. Sürücü arkadaşlar biraz daha dikkat. Yaya geçidi adı üstünde yayaya aittir. Biraz olsun bilinçlenmenizi umuyoruz.' dedi.

 


Bu haber toplam 2499 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.