ASKER OLMAK İÇİN BAŞVURDULAR

ASKER OLMAK İÇİN BAŞVURDULAR

 Bozüyük’te Safa Vakfı üyesi bir grup vatandaş askerlik şubesine dilekçe ile başvuru yaparak uygun görülmesi halinde er olarak görev almaya hazır...

A+A-

 

Bozüyük’te Safa Vakfı üyesi bir grup vatandaş askerlik şubesine dilekçe ile başvuru yaparak uygun görülmesi halinde er olarak görev almaya hazır olduklarını beyan ettiler.

Vakıf üyelerince Askerlik Şubesine verilen dilekçede, “Sevgili Peygamberimin adını ‘Mehmetçik’ diye alan ilahi kelimetullah davası taşıyan kahraman ordusuna sahip Türk milletinin fertleriyiz. Her Türk asker doğar kaidesini tüm hücrelerinde hisseden milyonlardan biriyiz. ’Sana ölüm gelinceye kadar Rabbine itaat et’(HİCR 99) emri ilahisi ile küfre karşı cihad ibadetinin yaşlısı genci olmadığına inanıyoruz. Genel Kurmay Başkanlığımızın uygun gördüğü herhangi bir yerde ‘er’ olarak görev almaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Tüm samimiyetimizle dilekçemizin kabulünü arz ederiz” ifadelerine yer verildi. Askerlik Şubesi tarafından teslim alınan başvurular sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin her türlü zorluk ve engeli aşabilecek güçte olduğu belirtilerek verilen bu moral desteğinden dolayı başvuru sahiplerine teşekkür edildi.

28870322_10215543079759828_7028158458260680752_n-(1).jpg

Bu haber toplam 2069 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.