ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASINDA REKOR RAKAM

ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASINDA REKOR RAKAM

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullardan toplanan atık pil miktarı 1 ton 159 kiloya ulaştı.Türkiye Pil Üreticileri Derneği (TAP) ve Bozüyük...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullardan toplanan atık pil miktarı 1 ton 159 kiloya ulaştı.
Türkiye Pil Üreticileri Derneği (TAP) ve Bozüyük Belediyesi arasında imzalanan protokol sonrasında ilçede ki ilk, orta ve lise eğitimi veren okullardan toplam 1 ton 159 kilo atık pil toplandı. Okullarda “atık piller çöp değildir” başlığı altında öğrencilere örnek olmak ve onları bilinçlendirmek amacı ile yapılan çalışma sonunda, en çok atık pil toplayan ilk üç okula hediyeleri Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu tarafından verildi.

atik-pil-toplama-odulleri-verildi-1.jpg

Yapılan çalışmaların asıl amacının yeni nesillerin atık konusunda duyarlı olmaları ve bu bilinçle yetişmelerini sağlanmak olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, bu tarz duyarlılık projelerinde Bozüyük Belediyesi olarak her zaman desteğe ve işbirliğine hazır olduklarını belirtti.
Bozüyük’te Atık Pil Toplama Yarışması’nda en çok pili toplayan Zafer İlkokulu birinciliği elde ederken Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ikinci, Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu üçüncü oldu.

atik-pil-toplama-odulleri-verildi-7.jpg

Bu haber toplam 1605 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.