AVRUPA MÜZE AKADEMİSİNDEN TAM NOT ALDI

AVRUPA MÜZE AKADEMİSİNDEN TAM NOT ALDI

Bozüyük Şehir Müzesi Avrupa Müze Akademisinden gelen ziyaretçilerini ağırladı.Bozüyük Şehir Müzesine Avrupa Müzeler yarışması için yapılan başvurunun...

A+A-

Bozüyük Şehir Müzesi Avrupa Müze Akademisinden gelen ziyaretçilerini ağırladı.
Bozüyük Şehir Müzesine Avrupa Müzeler yarışması için yapılan başvurunun kabul edilmesinin ardından gelen heyet, müzede incelemelerde bulundu.Avrupa Müze Akademisi tarafından Lüksemburg'dan gelen bayan Daniéle wagener ve Romanya'dan gelen Virgil Stefan Nitulescu müzedeki incelemelerin ardından gerekli raporlamalar hazırlandı. Bozüyük Şehir Müzesi Genel Koordinatörü Veysel Kılıç tarafından karşılanan heyet müzede misafir edildi. Müze barındırdığı eserler ile ilgili olarak ayrıntı olarak heyete anlatıldı.
Bozüyük Şehir Müzesindeki incelemelerinin ardından heyet Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı makamında ziyaret etti. Bozüyük gibi bir ilçede böylesine kapsamlı bir müzenin oluşturulmasının çok büyük bir başarı olduğunu belirten heyet Başkan Bakıcı'ya konuya gösterdiği alaka için teşekkür ettiler.

17-001.jpg

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; " Bozüyük'te göreve geldiğimiz günden itibaren çok çeşitli projeleri hayata geçirdik. Fakat bunların içinde en önemlisi Bozüyük Şehir Müzemizdir. Tarihimizin en iyi şekilde tanıtılması ve gelecek nesillere aktarılması için yaptığımız bu çalışma meyvesini verdi. Bozüyük'te sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyorum" dedi.
Başkanlık makamındaki görüşmenin ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Bozüyük Şehir Müzesi Genel Koordinatörü Veysel Kılıç, misafirlere plaket ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.
Karşılaştıkları manzara ve misafirperverlik karşısında şaşkınlarını gizleyemeyen heyet, Başkan Bakıcı'ya ve Müze Genel Koordinatörü Veysel Kılıç'a teşekkür ettiler.

5-003.jpg

Bu haber toplam 1711 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.