BAKAN MURAT KURUM İLE ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ

BAKAN MURAT KURUM İLE ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na müşavir olarak atanan 25. ve...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na müşavir olarak atanan 25. ve 26. Dönem Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir’i ziyaret etti.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Ankara’da ilk olarak beraberindeki Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müşaviri, 25. ve 26. Dönem Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir’i makamında ziyaret etti. Burada yapılan görüşmenin sonunda Başkan Bakıcı, Müşavir Eldemir’e görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak plaket takdim etti. Başkan Bakıcı ve beraberindekiler daha sonra Müşavir Eldemir ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Bozüyük ve Dodurga’da yapılacak çalışmaların görüşüldüğü ziyaretin sonunda Başkan Bakıcı, Bakan Kurum’a göstermiş olduğu ilgi nedeni ile teşekkür etti. Bakan Kurum’a görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Bakıcı, Bakan Kurum’a plaket takdiminde bulundu.

bsk--ankara-cevre-ve-sehircilik-bakani-ve-eldemir--6.jpg


Bu haber toplam 2818 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.