BAKICI ADAYLIĞI HAKKINDA KONUŞTU!

BAKICI ADAYLIĞI HAKKINDA KONUŞTU!

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde aday olup olmayacağı ile ilgili ilk kez gazetemize konuştu. Gazetemiz Yazı İşleri...

A+A-

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde aday olup olmayacağı ile ilgili ilk kez gazetemize konuştu. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce ile görüşen Başkan Bakıcı, tekrar adaylığı noktasında şunları dile getirdi: 'Pazar günü tüm Bilecik'in ilçe ve belde belediye başkan adayları saat:17:00 itibariyle Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde açıklanacak. Bizimle ilgili tüm konularda netleşmiş olacak. Adaylıklarla ilgili çok gizli çalışmalar yürütüldüğü için bana iletilen bir konu yok. Hatta ben bugün telefon açtım isimler netleşmedi mi diye sordum. Bana söyledikleri 'Karşında aday adayı rakibin bile yok. Neden soruyorsun' dediler. Böyle bir diyalog geçti telefonda. Hakkımızda hayırlısı olsun. Benim duam bu yönde' dedi.

Diğer yandan Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'da sosyal medya hesaplarından Ak Parti'nin başkan adaylarına ilişkin yaptığı paylaşımlarla Bilecik kamuoyunun dikkatini çekmişti. Usta Gazeteci Erdal, Bozüyük ve Dodurga ile ilgili "Bozüyük ve Dodurga'yı söylememe gerek yok. Ak Parti'nin mevcut Belediye Başkanları doğal aday ve başka adayı da yok. Yani taş tek domino garanti" ifadelerini kullanmıştı.

6882.jpg

Bu haber toplam 7087 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.