BAKICI MUHALEFETE AĞIR YÜKLENDİ!

BAKICI MUHALEFETE AĞIR YÜKLENDİ!

Bozüyük Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti'nin Belediye Başkan adayı olan Fatih Bakıcı, muhalefete çok ağır yüklendi.Başkan Bakıcı 'Yalanlardan...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti'nin Belediye Başkan adayı olan Fatih Bakıcı, muhalefete çok ağır yüklendi.
Başkan Bakıcı 'Yalanlardan medet umar hale gelen bir muhalefet ile karşı karşıyayız. Gerçek yüzlerini ortaya koyan yalan broşürleri ile Bozüyük siyasetini hiç çekinmeden kirlettiler.' dedi. 
Bakıcı açıklamasının devamında ise muhalefetin amacının kandırmak ve yalanlardan menfaat sağlamak olduğunu iddia ederek şunları söyledi: 'Yalanlardan medet umar hale gelen bir muhalefet ile karşı karşıyayız. Gerçek yüzlerini ortaya koyan yalan broşürleri ile Bozüyük siyasetini hiç çekinmeden kirlettiler. 
'ONLARIN YALANLARI VARSA...'
Ama unutmasınlar!! Onların yalanları varsa, bizim de arkamızda dağ gibi Bozüyüğümüz var. Sırtımızı dayadığımız insanımız var. Şükürler olsun ki; Onların yalanları varsa, bizim de arkamızda doğruluğumuzun şahidi dev eserlerimiz var. Şükürler olsun ki; Onların yalanları varsa, bizim de arkamızda hukuk var, adalet var.
'DERTLERİ HİZMET ETMEK DEĞİL'
Gördük ki; dertleri hizmet etmek değil, Gördük ki; dertleri Bozüyük için proje üretmek değil, halkın dertleri ile dertlenmek değil. Dert kandırmak, dert yalanlardan menfaat sağlamak.
Değerli Kardeşlerim; Bir insan hiç bir durumdan yalan söyleme özgürlüğüne sahip değildir. Her şeye özür dileme hakkınız olabilir ama yalana asla.
Şahsıma, aileme, belediye de gece gündüz halkımız için ter döken ekibi derinden inciten bu yalanlar aslında halka söylenmiştir. Bu yalan, tertemiz kalbi ile geleceğine yön verecek insanımızı kandırmak için söylenmiştir.
'YALANLARA TENEZZÜL EDENLER ADALET  KARŞISINDA CEVAP VERECEK'
Halkımız 31 Mart’ta yalana tokadını vururken, bu korkunç yalanlara tenezzül edenler ve bunu paylaşanlar adalet karşısında cevap verecek, halkın karşısına çıkmaya yüzleri kalmayacaktır.
Bizler; Bozüyük istediği sürece hız kesmeden çalışmaya, üretmeye alınteri dökmeye devam edeceğiz. Ben insanıma güvenmekten bir an için bile tereddüt etmedim. Hiç bir zamanda tereddüt etmeyeceğim. Saygı ve hürmetlerim ile…'dedi.

 


Bu haber toplam 4455 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.