BAKICI SAHAYA İNDİ

BAKICI SAHAYA İNDİ

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Ak Parti'nin Belediye Başkan adayı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yeni dönem Ak Parti Belediye...

A+A-

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Ak Parti'nin Belediye Başkan adayı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yeni dönem Ak Parti Belediye Meclis üyeleri ile beraber sahaya inerek seçim çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Başkan Bakıcı beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy ve yeni dönem AK Parti Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte kurum müdürlerini ziyaret etti. 

bsk--kurum-ziyaretleri-meclis-uyeleri--8.jpeg
Ziyaretlere ilçe Kaymakamı Hasan Yaman’dan başlayan Başkan Bakıcı ve beraberindekiler ardından Milli Eğitim Müdürlüğü’nü, Müftülüğü, Nüfus Müdürlüğünü, Mal Müdürlüğünü, Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğünü, Jandarma Komutanlığını, Cumhuriyet Başsavcılığını, Garnizon Komutanlığını, SGK Müdürlüğünü ve son olarak da TCDD garını ziyaret ettiler. 
Başkan Bakıcı, İlçe Başkanı Ersoy ve yeni dönem belediye meclis üyesi adayları ziyaretlerinde kurum müdürleri ile bir süre sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu. Karşılıklı olarak seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi temennisinde bulunularak seçim sonuçlarının ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunuldu. 

bsk--kurum-ziyaretleri-meclis-uyeleri--25-(1).jpeg


Bu haber toplam 2858 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.