BAKICI'DAN TÜZÜN'E CEVAP

BAKICI'DAN TÜZÜN'E CEVAP

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'ün 'Sizin ödediğiniz su parasıyla, sizlerin ödediği emlak vergisi ile sizlerin...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'ün 'Sizin ödediğiniz su parasıyla, sizlerin ödediği emlak vergisi ile sizlerin ödediği, belediyeye kazandırdığı bütçe ile iftar vererek, partilerinin milletvekili adaylarını getirip, onlara propaganda yaptırma fırsatını tanıdıkları için onları huzurunuzda kınıyorum.' sözlerine cevap verdi. 
Başkan Bakıcı, Bozüyük'te gerçekleşen toplu iftarlarda belediyenin kasasından ve vatandaşların ödediği emlak  ve su parasından 1 TL dahi harcanmadığını belirterek,"AK Parti kadroları olarak bizler laf değil iş üretiyoruz" dedi. 
Bakıcı ayrıca Milletvekili Tüzün’ün “Bir önceki seçimde beni burada 1.seçerek onurlandırdınız” cümlesinin gerçeği yansıtmadığını belirterek hem 7 Haziran hem de 1 Kasım 2015 Seçimlerinin resmi sonuçlarına göre Bozüyük’te 1. Sırada Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'in olduğunu ifade etti.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'ün partisinin ilçede gerçekleşen iftar programında yaptığı konuşmaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla cevap verdi. Bakıcı şunları ifade etti: 'Değerli Hemşehrilerim ; Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün 06.06.2018 Çarşamba Günü bir programda yaptığı konuşmaya istinaden kendisinin gerçeği yansıtmayan iddialarına açıklama yapma gereksinimi duydum.
'1 TL PARA HARCANMADI'
Milletvekili Tüzün’ün vatandaşlarımıza hitaben kendi deyimiyle “Ak Parti’li Belediye Başkanları sizlerin ödediği emlak, su parasıyla, sizlerin bütçesini oluşturduğu parayla iftar verip siyasi propaganda yapıyor.” cümlesine istinaden ilçemizde düzenlenen mahalle iftarları ve iftar çadırımızda bu yıl toplamda 59.000 kişilik yemek verilmekte olup bu yemeklerin ücreti ilçemiz fabrikaları, sanayi kuruluşları ve hayırsever vatandaşlarımız tarafından karşılanmaktadır. Yani BELEDİYEMİZ KASASINDAN, VATANDAŞLARIMIZIN ÖDEDİĞİ EMLAK VE SU PARASINDAN 1 TL PARA HARCANMAMIŞTIR. Belediyemizde bu sistem 4 yıldır yürütülmekte olup mahalle iftarlarımızın sonuncusunda ve yerel basında sponsorlarımızın isimleri tek tek okunarak şahsım tarafından teşekkür edilmektedir. Görev aldığı süre boyunca hemşehrilerimle hiç bir mahalle iftarında aynı sofraya oturmayan Vekil Tüzün’ün bu durumu bilmemesini normal karşılıyorum. 
Ayrıca yine Milletvekili Tüzün’ün kendi deyimiyle “bir önceki seçimde beni burada 1.seçerek onurlandırdınız” cümlesinin gerçeği yansıtmadığını belirterek hem 7 Haziran hem de 1 Kasım 2015 Seçimlerinin resmî sonuçlarına göre Bozüyük’te vatandaşlarımızın takdirinin 1. Sırada Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir olduğunu kamuoyunun bilgisine sunuyorum. 
Yukarıdaki açıklamalarımdan da anlaşılacağı gibi Ak Parti Kadroları olarak bizler laf değil iş üretiyoruz.  Tüm vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.' dedi.


Bu haber toplam 2500 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum