BAKKALCIOĞLU GÖREVE BAŞLADI

BAKKALCIOĞLU GÖREVE BAŞLADI

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu: 'Halkımız kararını verdi bizi göreve getirdi. Biz tüm Bozüyük'ü kucaklayan bize oy veren, vermeyen herkesi kavrayan bir dönem olsun istiyoruz. Gönlümüz bununla dolu. Böyle başlıyoruz göreve.

A+A-

31 Mart yerel seçimlerini kazanarak Bozüyük Belediye Başkanı seçilen CHP'nin adayı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu mazbatasını alarak göreve başladı.
Bozüyük Adliyesinde görevli İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Erol Ormantepe'den mazbatasını alan Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu: 'Halkımız kararını verdi bizi göreve getirdi. Biz tüm Bozüyük'ü kucaklayan bize oy veren, vermeyen herkesi kavrayan bir dönem olsun istiyoruz. Gönlümüz bununla dolu. Böyle başlıyoruz göreve. Allah yar ve yardımcımız olsun.' dedi.
CHP Milletvekili Yaşar Tüzün ise: 'Bu süreçte bize yol arkadaşlığı yapan teşkilatımın yetkililerine şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu kampanya sürecinde halkımızla yaptığımız istişarelerde gördüğümüz sinerjinin sandığa yansımasından, bize oy veren vermeyen  bütün Bozüyük'te yaşayanların Belediye Başkanı olacağına inandığımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcısı olsun' dedi.

dsc_0443.jpg
Mazbata töreninin ardından Cumhuriyet Meydanına geçen Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve beraberindekiler burada coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Burada Başkan Bakkalcıoğlu Atatürk anıtına çelenk sundu. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu. Daha sonra dua edildi. Burada toplanan kalabalığa konuşan Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu: 'Şuandan itibaren belediye başkanlığı görevine başlıyorum. Bu anıtın benim için önemi çok büyük. Benim dönemimde yapıldı. Bu anıtta bulunan büyük Atatürk ve İsmet Paşa'nın yanındaki sol taraftaki halkımızın devrimci inkılapçı ve milliyetçiliğini temsil ediyor. Sağ taraftaki bayanımız cumhuriyetçiliğimizi temsil ediyor. Öndeki askerimiz devletçiliği temsil ediyor, laikliğimizi koruyor. Bunlar Atatürk'ümüzün bize emaneti olan 6 ilkesi. Bu bir siyasi parti simgesi değil. Bu anıtı yapan Prof.Dr. Tankut Öktem. Burayı yaparken bu simgeleri koymuştu. Biz bunları yaptık. Bunu simgelemek için bu meydana gelirken; bu anıta yaklaşan herkesin, bu 6 ilkeye 6 yoldan gelmesi için yerde fark edeceğiniz taş döşemesini çeşitli kurduk. Geçtiğimiz yıllarda bunlardan 2 tanesini yok etmeye başladılar. Bu 6 ilkeyi zarar verirken müdahale ettik. Neyse ki 4 tanesi burada duruyor. O 2 taneyi de buraya yapacağız. Bunlar bize Atatürk'ün emanetleri.

dsc_0489.jpg
Bu yolculukta Allah yardımcımız olsun. Sizler çok büyük çabalar harcadınız. Halkımız büyük destek verdi. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum' dedi.
Buradaki törenin ardından Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, beraberindeki kalabalıkla birlikte belediye binasına geçti. Burada belediye personeli tarafından karşılanan Bakkalcıoğlu daha sonra makam odasına geçti. Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru'dan görevi devir alan Başkan Bakkalcıoğlu burada yaptığı konuşmada: Nazmi başkan yardımcımız. Öteden beri görev yapıyor. Ben dilerdim ki eski başkanımız bize bu teslimi yapsın ama sağolsun Nazmi bu görevi gerçekleştirdi. Artık şuandan itibaren çalışmaya başlayacağız. Hayırlı olsun' dedi.
Devir töreninin ardından makam koltuğuna oturan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu daha sonra tebrikleri kabul ederek resmen göreve başladı.
Diğer yanadan 31 Mart yerel seçimleri sonucuna göre Belediye ve İl Genel Meclisi'ne girmeye hak kazanan CHP'li üyeler de mazbatalarını aldı.

dsc_0626.jpg

Bu haber toplam 11874 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum