BAŞARI ÖYKÜLERİNİ ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞTILAR

BAŞARI ÖYKÜLERİNİ ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞTILAR

Bozüyük Özel Sınav Lisesi tarafından okul öğrencilerine yönelik değişik meslek mensuplarının konuşmacı olarak yer aldığı meslekler paneli programı...

A+A-

Bozüyük Özel Sınav Lisesi tarafından okul öğrencilerine yönelik değişik meslek mensuplarının konuşmacı olarak yer aldığı meslekler paneli programı düzenlendi.

unnamed-(8)-005.jpg

Programın açılış konuşmasını yapan okul müdürü Ömer Boğaz, öğrencilerine verdikleri öneme vurgu yaparak aldıkları dersler ve eğitim ile kendilerinden daha öne geçmeleri tavsiyesinde bulundu. Başarılı hayat tecrübelerinden ışıklar almalarını istedi. Ömer Boğaz konuşmasında, “Geleceğimiz, geçmişimizden aldığımız derslerle bugün aldığımız eğitim ve yaşadığımız hayatın gerçekleri ile yoğrulmakta ve şekillenmektedir. Bugün bizler öğretmen olarak, kaymakam olarak belediye başkanı olarak avukat olarak mühendis, doktor, asker, polis, sanatçı, iş adamı, işçi olarak hayatın bir yerlerindeyiz ve insanlığa hizmet ediyoruz. Ama büyük önder M. Kemal Atatürk'ün söylediği gibi; "gelecek sizlersiniz" bu ülkenin, insanlığın geleceğini şekillendirecek sizlersiniz. Sizlerin geleceğini aydınlatmanın, sizlere güzel bir dünya bırakmanın sorumluluğunu; bugün biz öğretmenleriniz, aileniz, büyükleriniz olarak taşıyoruz. Sizlerle güzel bir gelecek yaratmanın heyecanı içindeyiz.

Bugünde çok değerli konuklarımız ile panelde yaşadığımız hayattan kesitler sunacağız. Onların başarılı hayat tecrübelerinden ışıklar almaya çalışın. Aldığınız ders ve eğitimle bizlerden daha öne geçiniz. Hangi meslek mensubu olursanız olun ama en iyisi olun. Bizim bir sloganımız var "büyük düşünün hedefinizi yüksek tutunuz" dedi. Ardından sırasıyla programa konuk olan meslek mensupları hayatlarından kesitler sunarak tecrübelerini, hayat hikâyelerini ve başarı öykülerini öğrencilerle paylaştılar. Programın sonunda programa konuk olan meslek mensuplarına günün anısına plaket takdim edildi.

Meslekler paneli programına konuk olarak Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Şerife Subaşı, TSO Başkanı Elektrik Mühendisi Buğra Levent, İnşaat Mühendisi Hakkı Öztekin, Avukat Emel Akan Yıldırım, Diş Hekimi Sinan Urhal ve sanatçı ve müzisyen Murat Küçük katıldı.  

unnamed-(9)-006.jpg

Bu haber toplam 2869 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.