BAŞKAN BAKICI, BAKAN KASAPOĞLU İLE GÖRÜŞECEK

BAŞKAN BAKICI, BAKAN KASAPOĞLU İLE GÖRÜŞECEK

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı bugün saat:16:30'da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşecek. Gazetemize özel açıklamada...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı bugün saat:16:30'da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşecek. Gazetemize özel açıklamada bulunan Başkan Bakıcı, Bozüyük' yapılması planlanan Kapalı Yüzme Havuzunun detaylarını görüşmek üzere bugün Ankara'ya gideceğini ve Bakan Kasapoğlu ile bir görüşme gerçekleştireceğini söyledi.
Başkan Bakıcı, gazetemize yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: 'Şehrimizin yatırımların gelmesi noktasında sürekli koşturuyoruz. Bu noktada da Bugün saat:16:30'da Gençlik Spor Bakanımızla görüşeceğiz. Bozüyük'e yapılması planlanan Kapalı Yüzme Havuzunun detaylarını görüşeceğiz. Bunu biran önce ihale aşamasına çıkmasını sağlamak için çalışacağız. Allah nasip ederse bakanımızla toplantı yağacağız. Şehrimize bir proje daha kazandıracağız. Bu projeyi şehrimize kazandırmamız gereken önemli bir proje.
Bununla birlikte genel ve yerelin birleşmesiyle bir çok projeye imza attık. Bunlar önemli vatandaşımızın hizmet alması noktasında. Amacımız yapılacak olan 31 Mart seçimlerinde de yine aynı bu memlekete hizmet etme aşkıyla birlikte daha güzel projeleri vatandaşımızın hizmetine sunmaktır. 1980 yılından beri hükümetten yana seçilen ilk belediye başkanı ben oldum. Bu da Ak Parti sayesinde nasip oldu. Zincirin baklaları birbirini tuttuğu anda projeler birbiri ardına geliyor. Mesela hızlı trenin inşası, TOKİ'lerin yapılması, sentetik sahaların, kültür merkezimizin %50 hibe yapılmasına kadar. En sonunda da Kapalı Spor Salonumuz. Bunlar belirli başlı projelerimiz. Bundan sonra da inşallah hükümetimizle beraber memleketimize güzel projeleri  kazandıracağımıza inanıyoruz. Vatandaşımız çalışanı takdir edeceğine inanıyorum. Şimdiden seçime katılacak olan tüm arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin' dedi. 

 


Bu haber toplam 2163 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.