BAŞKAN BAKICI BASIN MASASI'NDA

BAŞKAN BAKICI BASIN MASASI'NDA

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçede gerçekleştirdiğimiz 'Belediye Çalışmalarından Memnun Musunuz?' röportajlarımızı değerlendirirken,"Röportajlarınız yol haritamızı oluşturdu" dedi.

Erdallar Basın Kuruluşları; Sakarya Gazetesi, Yeni Bozüyük Gazetesi ve Osmaneli Haber Gazetesi işbirliğinde Bozüyük'te gerçekleştirdiğimiz 'Belediye Çalışmalarından Memnun Musunuz?' röportajlarımızın ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Basın Masası'na konuk oldu. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ve Erdallar Basın Kuruluşları Yöneticisi Mücahid Erdal'ın hazırlayıp sunduğu programa Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem ile ilçede röportajları gerçekleştiren Muhabir Tuğba Tırpan konuk olarak katıldı. 

Kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevaplar veren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyüklülere önemli mesajlar verdi. Halk röportajlarımızın kendisine adeta bir yol haritası çizdiğini aktaran Bakıcı, vatandaşın nabzını tuttuğumuz için teşekkür etti. 

Vatandaşların röportajlara yansıyan istek ve şikayetlerine ilişkin detaylı açıklamalarda bulunan Başkan Bakıcı, ilçede gerçekleşen ve gerçekleşmesi planlanan birçok projeye ilişkin bilgiler aktardı.  

Basın Masası'nın ayrıntılarını videodan izleyebilirsiniz. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2903 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum