BAŞKAN BAKICI, CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

BAŞKAN BAKICI, CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı TGRT Haber kanalında canlı olarak yayınlanan ana haber bültenine katılarak Bozüyük ve Bozüyük Belediyesi 1....

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı TGRT Haber kanalında canlı olarak yayınlanan ana haber bültenine katılarak Bozüyük ve Bozüyük Belediyesi 1. Karakucak Güreş Festivali hakkında bilgi verdi.

Bozüyük’te ilk kez düzenlenen 1. Karakucak Güreş Festivali ile dünya ve ülke gündemine gelen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı TGRT ana haberde canlı yayın konuğu oldu. Sadece Türkiye genelinde değil dünyada pek çok ülkede izlenebilen TGRT ana haberde Bozüyük Belediyesi 1. Karakucak Güreş Festivali güreş müsabakaları ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın konuşması canlı olarak yayınlandı. Canlı yayında Bozüyük’ün tarihi, tarihi değerleri ve Kurtuluş mücadelesindeki yeri ve önemini anlatan Başkan Bakıcı Bozüyük’ün ilk müzesi Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi hakkında bilgi verdi. Yapılan Güreş Festivali hakkında da ayrıntılı bilgi veren Başkan Bakıcı canlı yayında 15 Temmuz’un birinci yıldönümünde faaliyete geçen 15 Temmuz Şehitleri Parkı ve Bozüyük’te yapılacak yeni projeleri anlattı.

bozuyuk-belediye-baskani-fatih-bakici-tgrt-haber’e-canli-yayin-konugu-oldud.jpg

Bu haber toplam 2531 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum