BAŞKAN BAKICI ÇİMSE-İŞ SENDİKASI GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN BAKICI ÇİMSE-İŞ SENDİKASI GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Ankara’da bulunan Türkiye Çimse-İş Sendikası Genel Merkezi’ne giderek Sendikanın Genel Sekreteri Hasan Emer’i...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Ankara’da bulunan Türkiye Çimse-İş Sendikası Genel Merkezi’ne giderek Sendikanın Genel Sekreteri Hasan Emer’i ziyaret etti.
Sendika Genel Sekreteri Hasan Emer’i makamında ziyaret eden Başkan Bakıcı burada bir süre Emer ile sohbet etti. Gündeme dair konuların ve sendikal faaliyetlerin  görüşüldüğü ziyaretin sonunda Başkan Bakıcı ziyaretin anısına Genel Sekreter Emer’e Metristepe plaketi takdim ederken Genel Sekreter Emer’de Başkan Bakıcı’ya hediye takdiminde bulundu. Çimse-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri İbrahim Yağşi’nin de hazır bulunduğu ziyaret Başkan Bakıcı’nın sendika Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi. Başkan Bakıcı Genel Sekreter Hasan Emer ve Genel Mali Sekreter İbrahim Yağşi’ye misafirperverlikleri nedeni ile teşekkür ederek sendika binasından ayrıldı.

bsk--cimse-is-genel-merkez-ziyareti-4.jpg
 


Bu haber toplam 2575 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.