BAŞKAN BAKICI, FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN BAKICI, FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Fen Lisesi Okul Müdürlüğü tarafından organize edilen kahvaltı programına katıldı.Bozüyük’te Çarşı Mahalle’de...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Fen Lisesi Okul Müdürlüğü tarafından organize edilen kahvaltı programına katıldı.
Bozüyük’te Çarşı Mahalle’de faaliyet gösteren Fen Lisesi yemekhanesinde düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, Okul Müdürü Evren Canyılmaz ve öğrenciler katıldı. Okul pansiyonunda kalan yatılı öğrencilerle birlikte kahvaltı yapan Başkan Bakıcı ve Milli Eğitim Müdürü Çelik  öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerin sorunlarını, istek ve taleplerini dinlediler. Burada öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Bakıcı “Önemli olan sizlerin burada en iyi şekilde eğitim almanız. Şehir dışından gelen sizler anne ve babalarınızdan uzaktasınız.

bsk--fen-lisesi-ogrencileri-kahvalti-1-(1).jpg

Burada olması gereken; sizlerin bu yurtlarda güvenli bir şekilde kalmanız, yurdun okula yakın olması, gece gündüz rahatlıkla ders çalışabilmeniz, sabah geçte kalksanız çabucak okuluna ulaşabilmeniz. Bu konuda biz elimizden gelen gayreti gösterdik. Nasip oldu bugün burada tertemiz bir şekilde kullanılır bir alan meydana geldi. Burada emeği geçen herkese ve belediye çalışanlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah bahtınızı açık etsin,  Rabbim inşallah sınavlarda da sizlere yardım etsin” dedi. Kahvaltı bitiminde öğretmenler odasını ziyaret eden Başkan Bakıcı, burada da öğretmenlerle görüşerek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Daha sonra okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Okul Müdürü Evren Canyılmaz okul öğrencilerinden Engincan Bahadır Akan’ın tamamen kendi emeğiyle ürettiği, Gaziantep 10. Uluslararası Robot Yarışması ve Konya 11. Uluslararası Robot Yarışmasında ilçemizi temsil eden ‘Piton’ adlı robotu tanıttı. Başkan Bakıcı robotu inceleyerek “bu başarılar hepimizi gururlandırıyor. Öğrencimizin emeğine sağlık, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
bsk--fen-lisesi-ogrencileri-kahvalti-2.jpg

Bu haber toplam 2345 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.