BAŞKAN BAKICI HALK EĞİTİM MERKEZİ KURSİYERLERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN BAKICI HALK EĞİTİM MERKEZİ KURSİYERLERİNİ ZİYARET ETTİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Yediler Mahallesi ve Yeşilkent Mahallesi kurs binalarında eğitim gören kursiyerleri...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Yediler Mahallesi ve Yeşilkent Mahallesi kurs binalarında eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.
Ziyaretlerini eşi Emine BakıcıI ile birlikte gerçekleştiren Başkan Bakıcı’ya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam ve Müdür Yardımcısı Aysel Demir ederken ilk olarak Yediler Mahallesi’nde yer alan kurs binasına gelerek kursiyerler ile görüştü. Onlarla sohbet eden Başkan Bakıcı eğitmenlerden de yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

bsk--halk-egitim-merkezi-kursu-ziyaret--2-001.jpg

Daha önce Başkan Bakıcı’nın ziyaretlerine geleceğini öğrenen kursiyerler hazırladıkları çeşitli yiyecekleri misafirlerine ikram ettiler. Ziyaretleri sırasında kursiyerlerden gelen talep ve istekler doğrultusunda notlar alan Başkan Bakıcı; tüm istek ve taleplerin yerine getirileceğini belirtti. Başkan Bakıcı ve eşi daha sonra Halk Eğitim Merkezi Yeşilkent Mahallesi Kurs binasını ziyaret ederek burada dikiş kursu gören bayanlar ile sohbet etti. Gösterilen misafirperverlik ve oluşturdukları sıcak ortam için kursiyer ve eğitmenlere teşekkür eden Başkan Bakıcı ziyaretleri sırasında annelerine eşlik eden minikleri de ihmal etmeyerek onlara çeşitli hediyeler verdi. Güzel ve renkli görüntülerin ortaya çıktığı ziyaretlerde kursiyerler ve Halk Eğitim Merkezi görevlileri Başkan Bakıcı’ya göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.
bsk--halk-egitim-merkezi-kursu-ziyaret--4.jpg

Bu haber toplam 1998 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.