BAŞKAN BAKICI SAKARYA GAZETESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN BAKICI SAKARYA GAZETESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Sakarya Gazetesini ziyaret etti. Başkan Bakıcı, Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ve Osmaneli Haber...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Sakarya Gazetesini ziyaret etti. Başkan Bakıcı, Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ve Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal ile uzunca bir süre görüştü. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette ülke ve Bilecik gündemine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

'İLİN EN BÜYÜĞÜ SAKARYA GAZETESİ'

Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’da gazete çalışmaları ve matbaa tesisi hakkında Bakıcı’ya kısa bilgiler aktardı. Erdallar Basın Kuruluşları'nın öncüsü Sakarya Gazetesi'nin ilin en çok okunan, satan ve takip edilen gazetesi olma unvanını elinde tuttuğuna dikkat çeken Erdal, "Marka tescilli haber sitemiz www.bilecikhaber.com.tr'de Bilecik'in en çok takip edilen haber portalı" şeklinde konuştu. Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, matbaa tesisi ile ilgili bilgiler vererek sürdürdüğü konuşmasında, "Matbaa tesisimizi de büyütmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Makina parkurumuz civardaki birçok ildeki matbaalardan daha iyi durumda. Siparişlerimizin yüzde yüze yakınını kendi tesisimizde hazırlayabiliyoruz. Kâğıtla yapılabilecek her işi yapabiliriz diyebilirim" dedi.

Erdal, ziyaretlerinden ötürü Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür etti.

dsc_0299-001.jpg

Bu haber toplam 1987 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.