BAŞKAN BAKICI, VALİ BÜYÜKAKIN'I DAVET ETTİ

BAŞKAN BAKICI, VALİ BÜYÜKAKIN'I DAVET ETTİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Güreş Ağası Mehmet Bayram,  4 Ağustos Cumartesi günü, Bozüyük'de düzenlenecek olan “Altın Kemerli...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Güreş Ağası Mehmet Bayram,  4 Ağustos Cumartesi günü, Bozüyük'de düzenlenecek olan “Altın Kemerli 2. Karakucak Güreş Festivali” ne davet etmek üzere Vali Tahir Büyükakın'ı makamında ziyaret ettiler. 
Cumartesi günü gerçekleştirilecek organizasyonda minikler, yıldızlar ve büyükler olmak üzere 3 kategoride yarışların olacağını ve bu yarışların kortej yürüyüşü ile başlayacağı bilgisini veren Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, "Festivaller şehrimize renk katıyor, bu nedenle yaz döneminde çeşitli festivalleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Altın Kemerli 2. Karakucak Güreş Festivali de önem verdiğimiz festivallerden. Sayın Valimizi ve tüm Bileciklileri Cumartesi günü Bozüyük'e davet ediyoruz" dedi.
Ziyaretleri ve nazik davetleri için Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Güreş Ağası Mehmet Bayram ve festival komitesine teşekkür eden Vali Tahir Büyükakın "Öncelikle böylesi güzel organizasyonlar gerçekleştiren Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ve ekibine teşekkür ediyorum. Ata sporumuz olan güreşin Bilecik'te bu vesile ile çocuklarımıza ve gençlerimize tanıtılacak olmasından ayrıca mutluluk duydum" diyerek festivalin güzel bir şekilde gerçekleşmesini temenni etti.

 


Bu haber toplam 1758 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.