BAŞKAN BAKICI'DAN GAZETEMİZE ÖVGÜ

BAŞKAN BAKICI'DAN GAZETEMİZE ÖVGÜ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, gazetemize övgü dolu sözler söyledi....

A+A-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, gazetemize övgü dolu sözler söyledi. Erdallar Basın Kuruluşları Sakarya Gazetesi ve Yeni Bozüyük Gazetesi'nin tüm Bilecik'te gösterdiği tarafsız gazeteciliğinin herkes tarafından takdir edildiğini kaydeden Başkan Bakıcı: ' Tarafsız bir basının haberi herkes tarafından okunuyor ve gözlemleniyor. Bu noktada da hem Sakarya Gazetesi hem Yeni Bozüyük Gazetesi'nin de tüm Bilecik'te gösterdiği tarafsız gazetecilik herkes tarafından takdir ediliyor. Satılan gazete oranları, okunma oranları, internetteki tıklanma oranları gerçekleri gözler önüne seriyor.' dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ve Danışman Levent Tokmak ile gazetemizi ziyaret eden Başkan Bakıcı, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Önce ile görüştü.
Ziyaretle ilgili konuşan Bakıcı şöyle konuştu: 'Bizim için basın hakikatten çok önemli. Bunun ehemmiyetinin de içindeyiz. Yapılan tüm icraatların duyurulması vatandaşa ulaşması noktası basının elinde. Bunu iyi yada kötü doğru yada yanlış bire bir şekilde vatandaş eline gazeteyi aldığı zaman internetten okuduğu zaman görüyor. Bizler de sürekli basınımızla içli dışlıyız. Olabildiğince konuları istişare ortamıyla ya da toplantılarda bunu ifa edebiliyoruz. Belki de bizim eksiklerimizi görmemizi sağlayanlar basın mensupları oluyor. Bazı paylaşımların haber edilmesi belediyecilik hizmetlerinin daha iyi olması noktasında katkı sağlıyor. Gecesi gündüzüyle saate bakılmaksızın hakikatten meşakkatli bir iş. Ama ne derseniz deyin insanların güvenilirlik noktasında basın çok önemli. Belki bizim kendi çalışanlarımız var. Kendi çalışmalarını kendileri haber yapıyorlar diyebilirler. Ama tarafsız bir basının haberi herkes tarafından okunuyor ve gözlemleniyor. Bu noktada da hem Sakarya Gazetesi hem Yeni Bozüyük Gazetesi'nin de tüm Bilecik'te gösterdiği tarafsız gazetecilik herkes tarafından takdir ediliyor. Satılan gazete oranları, okunma oranları, internetteki tıklanma oranları gerçekleri gözler önüne seriyor. O yüzden hem gazeteciler gününüzü kutluyor hem de tebrik ediyorum.' dedi.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce'de Başkan Bakıcı'ya ziyaretinden dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

49792240_2019321881455085_7981960161407270912_n.jpg


Bu haber toplam 2106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.