BAŞKAN BAKICI'DAN TOKİ'YE MÜJDE

BAŞKAN BAKICI'DAN TOKİ'YE MÜJDE

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yeni Toki sakinlerine bu bölgeye yapılacak mahalle konağı müjdesini verdi.

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı seçim çalışmaları kapsamında yeni Toki’lerde düzenlenen yürüyüş programında yoğun ilgi gördü. Büyük bir coşku ile karşılanan Başkan Bakıcı’yı yeni Toki sakinleri bağrına bastı.
Her zaman vatandaşların içerisinde olan, sıcak ve samimi sohbetleri ile sevilen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı seçim çalışmaları boyunca da vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşıyor. Yeni Toki’lerde yapılan yürüyüş programında da yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Bakıcı beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, belediye meclis ve il genel meclis üyesi adayları, partililer ve Toki sakinleri ile birlikte yürüdü. 

bsk--yeni-toki-yuruyus--6.jpeg
"Bizim söz verdiğimiz her bir projenin altında imzamız var"
Kalabalığa Toki meydanında hitap eden Başkan Bakıcı “Bize vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda öncelikle vizyon projelerimizi uygulamaya koyarak içerisinde alışveriş merkezi, eğlence alanı ve restoranların olduğu, tüm gençlerimizin bizden talep ettiği bir sinema salonunun bulunduğu alış veriş merkezi projemizi inşallah hızlı bir şekilde çok değerli halkımız ile buluşturacağız. Genel ve yerelin birlikte çalışması sonucu kapalı yüzme havuzumuzu da çok hızlı bir şekilde tamamlayıp yine vatandaşımızın kullanımına açacağız. Bizim söz verdiğimiz her bir projenin altında imzamız var. 'Yaptıklarımızın her biri yapacaklarımızın teminatıdır' diyoruz. Birbirinden farklı projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bizler burada yaşayan hemşehrilerimiz ile Ramazanın maneviyatını yaşayalım, beraber hasbihal edelim diye iftar sofralarımızda buluştuk. Birileri bizim bu iftarlarımıza maalesef üzülerek söylüyorum ki gösteriş diyor. Vatandaşla aynı sofrada yemek yemenin ne demek olduğunu bilmeyenlerin bu yemeye gösteriş demelerini de gayet normal karşılıyorum. Biz her sofraya oturabiliriz” dedi. 
Başkan Bakıcı konuşmasının devamında yeni dönemde yapılacak diğer projelerini anlatarak yeni Toki’lerde hizmete sunulan Şehit Ünal Demir Parkı hakkında bilgiler verdi.

bsk--yeni-toki-yuruyus--7-(1).jpeg

Yeni Toki sakinlerine bu bölgeye yapılacak mahalle konağı müjdesini veren, konak yapılacak alanın tapu işlemlerinin tamamlandığını ve çalışmaların seçimlerden yaklaşık olarak 2 ay gibi bir süre sonra ihalesinin yapılarak başlayacağını belirten Başkan Bakıcı, konağın içerisinde aile hekimi, hanımların kapalı alanda spor yapabileceği sağlıklı yaşam merkezi, bayan ve erkeklerin çocuklarıyla birlikte rahatça oturup çay içebileceği bir Kafeterya, ulusal bir mağaza tarafından işletilecek 300 metrekarelik bir alışveriş alanı, sünnet merasimi, asker törenleri, düğün, nişan gibi cemiyetlerin yapılabileceği 500 metrekare büyüklüğünde bir düğün solunu bulunacağını belirtti. Başkan Bakıcı “Buradaki yaşayan tüm halkımızın hangi güçlükler ile hayatını sürdürdüğünü inanın burada yaşamanın koşullarını bilerek ve burada yapılması gereken ne talep varsa ekibimizle baştan aşağı elimizden geldiği imkanlarla beraber bütün eksikleri tamamlamaya gayret gösteriyoruz. Hiçbir zaman biz ötekileştirmede bulunmadık. Biz olması gerektiği gibi hep vatandaşımızın yanındayız. Olması gerektiği gibi bizden talepler doğrultusunda ne varsa her bir eksiği tamamlayarak buradaki vatandaşımızın rahat bir şekilde yaşamasını sağlayacağız” dedi. Başkan Bakıcı son olarak “Hükümetimizin 724 konutla ilçemize yeni yaşam alanı oluşturduğu yeni tokilerde bizleri büyük çoşku ile karşılayan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Belediye işi Gönül işi diyerek çıktığımız bu yolda, Rabbim bizleri muvaffak eylesin” dedi. Başkan Bakıcı'nın konuşmasının ardından Toki sakinleri, özellikle de çocuklar Başkan Bakıcı ile fotoğraf çekinmek için adeta yarıştı. Program sonunda Toki camiinde akşam namazını kılan Başkan Bakıcı ve beraberindekiler daha sonra TOKİ'den ayrıldılar.

Bu haber toplam 2422 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.