BAŞKAN BAKICI’DAN YÜRÜYÜŞE DAVET

BAŞKAN BAKICI’DAN YÜRÜYÜŞE DAVET

Bozüyük Belediye Başkanı ve AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Adayı Fatih Bakıcı, 30 Mart 2019 Cumartesi günü yapılacak miting yürüyüşüne tüm Bozüyüklüleri...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı ve AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Adayı Fatih Bakıcı, 30 Mart 2019 Cumartesi günü yapılacak miting yürüyüşüne tüm Bozüyüklüleri davet ederek “Güçlü Bozüyük için Hep Birlikte Yürüyoruz” dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz adına hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak “Bozüyük’ümüzün yarınlarını daha sağlam temellere oturtmak, bugüne kadar bin bir emek ve gayretle gerçekleştirdiğimiz 160 projenin daha da fazlası ile ilçemizi daha da güzel günlere taşımak, kazandırdığımız ve aralarına yenilerini ekleyeceğimiz vizyon projelerle ilçemizin marka değerine değer katmak adına bu kutlu yürüyüşte tüm hemşerilerimizi aramızda görmekten büyük bir onur duyacağız. “Güçlü Bozüyük için Hep Birlikte Yürüyoruz” diyerek attığımız adımların, sizlerle aramızda kurduğumuz bu gönül köprülerinin perçinlenmesi adına, gelin bir olalım, birlik olalım” dedi.

Yürüyüş programı 30 Mart 2019 Cumartesi günü saat 11:30’da Yeni Mahalle Şeyh Şamil Parkı önünden başlayarak İsmet İnönü Caddesi’nde devam edecek ve Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek. Yürüyüş programının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda yoğun bir katılımla miting gerçekleştirilecek.
bsk--yuruyuse-davet--1-001.jpg

Bu haber toplam 2200 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.