BAŞKAN KÖYLÜLERE SAHİP ÇIKTI

BAŞKAN KÖYLÜLERE SAHİP ÇIKTI

Kurtköy'de yapılan hızlı tren çalışması vatandaşları zor duruma soktu. Harfiyat kamyonların köy yolundan geçmesi yolları mahfetti. Bu durum karşısında...

A+A-

Kurtköy'de yapılan hızlı tren çalışması vatandaşları zor duruma soktu. 
Harfiyat kamyonların köy yolundan geçmesi yolları mahfetti. Bu durum karşısında zorluk yaşayan köylüler, Kurtköylüler Denrek Başkanı İbrahim Arabacı'ya durumu ileterek  çözüm bulunmasını istediler.
Konu ile ilgili çalışmalara başlayan dernek başkanı ilgili kurumlarla görüşerek sorunun çözüleceği bilgisini aldı. Gazetemize yaptığı açıklamada bugünden itibaren gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.
Açıklamasında; "Değerli Kurtköylü hemşehrilerim, köyümüzün girişindeki hızlı tren çalışmasından dolayı yoldaki çamur vb.  durumundan rahatsız olduklarını belirttiler. Bu konu ile ilgili gerekli yetkililer arandi bugünden itibaren jandarma kontrol altına alacak. Ayrıca suç duyursunda bulundum, tahribat cezası ödeyecekler. Herşey köyüm için! Kurtköylüleri yalnız bırakmayan Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'ya ve Valimiz Bilal Şentürk'e alakadar olmalarından köyüm adına çok teşekkür ediyorum." dedi.

cf1daf97-f09d-4268-ba01-8aeb2cc2658f.jpg


Bu haber toplam 2329 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.