BAŞSAVCI BIÇAKCI'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

BAŞSAVCI BIÇAKCI'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep tarafından karşılanan Cumhuriyet...

A+A-

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep tarafından karşılanan Cumhuriyet Başsavcısı Bıçakcı, gazetemizin yayın hayatı ve çalışmalarımız hakkında bilgi aldı. 
İlçeye kısa sürede adapte olduğunu belirten Başsavcı Bıçakcı, Bozüyük’ün daha önce görev yaptığı yerlere oranla asayiş yönünden sakin bir ilçe olduğunu kaydetti. Her zaman adaletin hâkim olacağı bir yapı içerisinde görevlerini yapmaya gayret edeceklerini belirtti. Bozüyük adliyesi olarak herkesin derdini rahatlıkla anlatabileceği bir kurum olmaya özen gösterdiklerini ifade etti.
Yazı İşleri Müdürümüz İsmet Cep de Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı’ya ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Erdal ailesinin basın sektöründeki yükselişinin devam ettiğini belirterek gazetemiz çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

 

30074147_10213771961628113_940632098_o-(1).jpg


Bu haber toplam 3571 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.