BAŞSAVCI BIÇAKCI’DAN İADE-İ ZİYARET

BAŞSAVCI BIÇAKCI’DAN İADE-İ ZİYARET

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakçı, göreve başlaması ile birlikte kendisini ziyaret eden kurum ve kuruluşlara iade-i ziyaretlerde bulundu. Bozüyük’te...

A+A-

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakçı, göreve başlaması ile birlikte kendisini ziyaret eden kurum ve kuruluşlara iade-i ziyaretlerde bulundu. 
Bozüyük’te ki çeşitli kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları tarafından kendisine yapılan hoş geldiniz ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Bıçakçı, Bozüyük Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile bir araya geldi.

bsk--yrd.-ali-bassavci-bicakci-iadei-ziyaret.jpg

Makamda gerçekleşen görüşmede, yoğun çalışma programına rağmen kendilerine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakçı’ya teşekkür eden Başkan Yardımcısı Avcıoğlu, Bozüyük Belediyesi olarak tüm diğer kurum ve kuruluşların yanlarında olduklarını belirterek Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın kurumlar arası yardımlaşma ve diyaloglara önem verdiğini dile getirdi. 
Makamda gerçekleştirilen görüşmenin ardından Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakçı, ziyaretlerine Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ile devam etti. 

 

Bu haber toplam 2009 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.