BAŞSAVCI KILIÇ, GAZETEMİZE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

BAŞSAVCI KILIÇ, GAZETEMİZE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Adli Yargı Kararnamesi kapsamında Eskişehir’e tayin olması sebebiyle gazetemize veda ziyaretinde bulundu.Gazetemiz...

A+A-

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Adli Yargı Kararnamesi kapsamında Eskişehir’e tayin olması sebebiyle gazetemize veda ziyaretinde bulundu.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep tarafından karşılanan Başsavcı Savaş Kılıç, görev yaptığı süre zarfında basın mensupları başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler içerisinde bulunduklarını belirterek bu sıcak ortamın oluşmasına vesile olan herkese teşekkür etti.  Kurulan bu ikili ilişkiler ve uyum neticesinde ilçeye güzel hizmetler kazandırmaya çalıştıklarını kaydetti. Bozüyük’ün her anlamda güzel ve şirin bir ilçe olduğunu ifade edip görev yaptığı kısa sürede güzel dostluklar kurarak heybesinde iyi anılar biriktirdiğini söyledi. Basın sektörünün bulunduğu konum itibariyle öneminden bahsederek bu bilinçle iyi niyetli bir şekilde hareket eden gazetemiz personeli ve Yazı İşleri Müdürümüz İsmet Cep’e teşekkür etti. Yaptığımız doğru, dürüst, ilkeli ve seviyeli habercilik anlayışımızın devam etmesi temennisinde bulunarak başarılarımızın devamını diledi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep’te Başsavcısı Savaş Kılıç’a görev yaptığı kısa sürede ilçemize kattığı değerlerden dolayı teşekkür etti. Eskişehir’de ki yeni görevinde de başarılar diledi.

haberler-(1)-(1).jpg

Bu haber toplam 2700 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.