BEKLENEN PROJE HAYATA GEÇİYOR

BEKLENEN PROJE HAYATA GEÇİYOR

 Bozüyük’te uzun süredir akıbeti merakla beklenen hal projesiyle ilgili olarak sıcak gelişmeler yaşanıyor. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın...

A+A-

 

Bozüyük’te uzun süredir akıbeti merakla beklenen hal projesiyle ilgili olarak sıcak gelişmeler yaşanıyor. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın vizyon projelerinden biri olan hal projesiyle ilgili olarak ilk adım atıldı. Projenin ilk adımı olarak caminin olduğu alan ile ilgili olarak çalışmalar başladı. Bu alanda yer alan kiracı esnaflara Ağustos ayı sonuna kadar dükkânları tahliye etmeleri konusunda tebligat yapıldı. Hal meydanına yapımı planlanan ve ilçenin görünümünü değiştirmekle birlikte; ilçe merkezini önemli bir cazibe merkezi haline getirecek projeyle ilgili çalışmaların da tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.

milletvekili-eldemir;-“yeni-hal-camii’nin-ihalesi-12-eylul’de-yapilacak”.jpg

Bozüyük’e gelerek hal bölgesinde incelemelerde bulunan Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir yeni hal camii inşaatının ihale tarihinin 12 Eylül olarak belirlendiğini söyledi. Bozüyük’te Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün yatırımlarını inceleyen ve yeni yapılacak hal camii ile ilgili bilgiler veren Milletvekili Eldemir “Yeni Hal Camii’nin yapımı Bozüyüklü hemşehrilerimizin beklediği bir yatırım idi. Bozüyük’te Vakıflarla birlikte yapmış olduğumuz işlerde; Belediye Başkanımızın yakın takibi ile, bizlerin bu konu ile ilgili Vakıflar nezdinde  ki devam eden yatırım süreçlerinin sıkı takibi ile Hal Camii’nde hızlı bir mesafe kat ettik. İnşallah onunda önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak, ondan sonrada yatırımı tamamlanmış olur. Ben bu noktada tüm Bozüyüklülere Vakıflar Genel Müdürlüğümüzün yapmış olduğu yatırımların hayırlı olmasını diliyorum. Vakıflardan sorumlu Sayın Başbakan Yardımcımız Sayın Hakan Çavuşoğlu Bey’e Vakıflar Genel Müdürümüze, Bursa Vakıflar Bölge Müdürümüze ve tüm ekibine, buralarda çalışan müteahhitlerimize, taşeronlarımıza, işçilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Bozüyük ziyaretinde Milletvekili Eldemir’e Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin eşlik etti. Başkan Bakıcı, Vakıflar Bölge Müdürlüğünce Yeni Hal Camii İnşaatının İhale Tarihinin 12 Eylül olarak belirlenmesi ve bu süreçte yoğun emek sarf eden Milletvekili Eldemir’e teşekkür ederek “Ak Parti Çalışıyor, Bozüyük Güçleniyor” dedi.

 milletvekili-eldemir;-“yeni-hal-camii’nin-ihalesi-12-eylul’de-yapilacak”sd.jpg

Bu haber toplam 3869 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.