'BEN BİLECİK'E KEFİLİM'

'BEN BİLECİK'E KEFİLİM'

Vali Tahir Büyükakın, Bilecik'in 10 yıl içinde Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 10 şehri içinde olacağını ifade ederek: 'Ben Bilecik'e kefilim. Bilecik'in...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın, Bilecik'in 10 yıl içinde Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 10 şehri içinde olacağını ifade ederek: 'Ben Bilecik'e kefilim. Bilecik'in gerek stratejik konumu gerekse yerel ve genel yöneticilerindeki azmi ve böyle vatanını seven işverenlerle birleştiğinde göreceksiniz gelecek 10 yıl içinde Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 10 şehri içinde olacağız. Bilecik'in gelişmesinin önünde hiçbir engel yok.' dedi. 
Bilecik, sanayici ve iş adamlarının yatırım planlarında yer almaya devam ediyor. Ekonomik imkanları, lojistik konumu ile dikkat çeken ve son dönemde sıkça yatırımların yapıldığı Bilecik'te, ülkenin önemli firmalarından biri olan Vatan Plastik, 5. fabrikasının 2. etabınının temelini attı.

dsc_4434.jpg
Osmaneli Organize Sanayi Bölgesinde, 9 dönümlük alana atılan ve 50 kişiye istihdam imkanı sağlayacak olan fabrikanın temel atma törenine, Vali Tahir Büyükakın, Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin ile davetliler katıldı.
 Vali Tahir Büyükakın, Vatan Plastik yönetici ve çalışanlarını tebrik ederek, Bilecik'in Türkiye'nin kalkınmasında önemli bir kilometre taşı olduğunun altını çizdi. 
 Üretim tesislerinin faaliyete geçmesi, firmaların yatırım atakları ve üretme süreçlerinin genişlemesinin kendisine gurur verdiğini dile getiren Vali Büyükakın, 
 ''Yıllarca ekonomi üzerine ihtisas yaptım ve şu an gördüğümüz döviz hamleleri, ekonomik problemler tamamen spekülatif, gerçeğe dayanan rasyonel olan hiçbir tarafı yok. Gerçek olan, şu an gördüğünüz bu yatırımdır. Gerçek olan üretimin ülkemize ve Bilecik'e getireceği gelir ve gelecektir. Ben Bilecik'e kefilim. Bilecik'in gerek stratejik konumu gerekse yerel ve genel yöneticilerindeki azmi ve böyle vatanını seven işverenlerle birleştiğinde göreceksiniz gelecek 10 yıl içinde Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 10 şehri içinde olacağız. Bilecik'in gelişmesinin önünde hiçbir engel yok. Buradan huzurlarınızda Vatan Plastik sahibi Behruz Vatandost'a çabalarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Yatırımızın, memleketimize ve milletimize hayırlı olsun.'' 
Milletvekili Yağcı da Türkiye'nin en bereketli topraklarında yaşadıklarına dikkat çekerek, ''Asırlar önce fidan ekilip dünyaya hükmeden bir çınarın yetiştiği bu topraklar gelecekte de aynı Osmanlı Devletinde olduğu gibi Türkiye'yi ileri götürecek büyük projelere gebe. Sadece fabrika da değil, turizm, ulaşım ve birçok kriterde kendini geliştiren Osmaneli, inşallah gelecek nesillerimiz için vatanını seven soyadı gibi Vatandost'ların sayesinde çok güzel yerlere gelecek.'' dedi. 
Vatan Plastik sahibi Vatandost ise Bilecik'te yatırım yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, 1957 yılında kurdukları tesisin her geçen gün daha iyiye giderek istihdam ve üretim fırsatı sunduğunu, hedeflerinin her zaman daha iyiye ulaşmak olduğunu söyledi. 
 Kaymakam Çakıcı ve Belediye Başkanı Şahin'in konuşmasının ardından yapılan dualarla fabrikanın temeli atıldı. 

bilecike-kefilim2.jpg

Bu haber toplam 1790 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.